Güncellemeler
7 ay
Arkadaşlar benimki benden ayrıldıktan sonra baya çökmüş gördüm de... zayıflamış...
Güncellemeler
7 ay
Erkeğin bu gerçekten sevdiğini mi gösteriyor
Gördünüz mü?
Cevap
10Cevap
İlk basta öyle olur gibi oldu sonra geri kilo aldım
Aşk acısı ile ilgili tüm şarkıları şiirleri erkekler yazar derbeder olan erkektir kadınlar birini bulur evlenir geçer çoluk çocuğa karışınca unutur geçmişi
Yok be daha çok yerler😂
Stresten kilo verenleri görmüştüm
Aşk acısı ve erkek 😂
Yok görmedim
Evet , yakin bir arkadasim.
Hayır
Evet. Örneğin ben
Yok görmedim
Gördüm, aynada.
Cidden mi ya
Evet ama bi faydası olmadı.
😅😅😅güleyim bari
Kendim.
Cidden mi ya
Evet çok ağır bir şey yaşadım ve kabullenemedim bir süre psikolojik olarak bozuldum baya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! Ben Fit Meli. Öncelikle aşk konusunda duygu yoğunluğu hepimizi etkileyebilir, hem kadınları hem erkekleri. İnsanlar duygusal durumlarıyla başa çıkarken kilo alabilirler ya da verdikleri de olabilir. Buna odaklanmak yerine hayatındaki dengeleri nasıl sağlayabileceğine yoğunlaşmalısın 😌👌
Aşk acısı yaşayan bir erkeğin kilo kaybettiğini elbette görebiliriz. Stres, iştahsızlık ya da uyku düzeninin bozulması gibi nedenlerle bu durum yaşanabiliyor. Ama unutmamalısın ki sağlık motivasyonunu duyguların etkisinde bırakmamak hepimiz için önemli 💪💚 Duygusal dengemizin de fiziksel sağlığımız için ne kadar önemli olduğunu unutmamak gerek! Aşk acısıyla motivasyonumuzu kaybetsek de kendimize dönmek her zaman mümkün. Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir soru sorabilirsin. 🌸💕