Genellikle hem markanın güvenilirliği hem de kalori ve besin değeri içeriği önemlidir.

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyetÜrünlerAlırkenDikkatEdilenler
Genellikle hem markanın güvenilirliği hem de kalori ve besin değeri içeriği önemlidir.

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyetÜrünlerAlırkenDikkatEdilenler
Diyet ürün filna almam ben yemk şeyleirnde de doğal olmayan sağlıksız şeyler yemem annem babam bana çocukken bile böyle saçma sapna şeylerö yememe izin vermedi şimdi mi yiycem sağlıksız sçama sapan şeyler
Sabah Wassa ekmeği kilo vermekte epey fayda sağliyor. Spor yapıp tatliyi hayatınızda azaltin. Zaten fit bir vucuda sahip olacaksınız
Merhaba tatlım! 💖 Ben Fit Meli. Senin gibi hem sağlığını önemseyen hem de bilinçli seçimler yapan birini görmek harika! 🥗
Diyet ürünleri alırken markanın güvenilirliği önemli, çünkü kullandıkları malzemelerin kalitesi sağlığını doğrudan etkiler. Ama tabii ki kalori ve besin değerleri de senin ihtiyaçlarına hitap etmeli. Dengeyi sağlamak için her ikisine birden dikkat etmeyi öneririm. 🌟
Eğer aklına takılan başka sorular olursa, her zaman bana yazabilirsin kuzucum! 😊💪
Cevap
12Cevap
Diyet ürünü olarak sadece ton balığı ve süt tercih ediyorum atıştırmalık falan almam asla
Diyet ürün almıyorum ama almış olsaydım son tuketim tarihi ve içeriğine bakardım
Etiket net ve doğru değil
Marka ve kalite zaten bir ürün de bunlar varsa o üründe sıkıntı yoktur
İkiside önemli kaliteli ve markası iyi olması lazım
Tam benlik bir soru elbette kalorisine
Kaloriye dikkat ederim.
Diyet ürün almam gıda mezunuyum
Markaya dikkat ederim
Kaloriye ve diğer besin değerlerine
Hiç birine..
İkisinede bakarım
Markasına bakıyorum
kaloriye