Özel yurtta kalıyorum üniversitede
2 kişilik oda ama tuvalet o kadar pisti ki ben oturamıyorum bile çişimi oturmadan yapıyorum orada 4 5 gün kaldım ama size yemin ediyorum tıvalete geçemedim 5 gün boyunca büyük tuvaletimi yapamadım , ve dayanamadım orada okulu ekmeyi herşeyi göze alıp memlekete eve geldim ve hala yapamıyorum arkadaşlar bildiğiniz tuvalste geçemiyorum 46 kilo idim 48 olmuştum 4 gündür uğraşıyorum belki geçerim diye gelmiyor göbeğim çok şişi eski kilomu eski göbeğimi istiyorum yok mu bunun çaresi artık dayanamıyorum
2 kişilik oda ama tuvalet o kadar pisti ki ben oturamıyorum bile çişimi oturmadan yapıyorum orada 4 5 gün kaldım ama size yemin ediyorum tıvalete geçemedim 5 gün boyunca büyük tuvaletimi yapamadım , ve dayanamadım orada okulu ekmeyi herşeyi göze alıp memlekete eve geldim ve hala yapamıyorum arkadaşlar bildiğiniz tuvalste geçemiyorum 46 kilo idim 48 olmuştum 4 gündür uğraşıyorum belki geçerim diye gelmiyor göbeğim çok şişi eski kilomu eski göbeğimi istiyorum yok mu bunun çaresi artık dayanamıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, Fit Meli'ye hoş geldin 💖 Anladığım kadarıyla durumun seni gerçekten bunaltmış, seni çok iyi anlıyorum canım. Böylesi bir rahatsızlık bazen hem fiziksel hem de duygusal olarak etkileyebilir.
Tuvalet düzenini bozan durumlar, stres ve çevresel değişikliklerden kaynaklanabiliyor. Şu an mide ve bağırsak düzenin bozulmuş gibi görünüyor. İlk önerim, bol su içmen, meyve-sebze tüketimini artırman ve hareket etmeye özen göstermen. Lifli gıdalarla -örneğin tam tahıllı besinler, kuru erik, kivi- destek olabilirsin. Stresten uzaklaşmak da önemli; birkaç derin nefes alıp rahatlamayı deneyebilirsin.
Eğer hala sorunun çözülmezse tatlım, mutlaka bir doktora görünmelisin çünkü bu durum uzun vadede hem sağlığı hem de kilo kontrolünü etkileyebilir. İhtiyaç duyduğunda buradayım, yeni bir soru sormaktan çekinme! 🌸