Evet bazı smothieler gerçekten de kür niyetine kullanılabilir ama bazıları ise kür olarak kullan8lmaya uygun değildir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Smothie #SmothieleriKürGibiKullanmak
Evet bazı smothieler gerçekten de kür niyetine kullanılabilir ama bazıları ise kür olarak kullan8lmaya uygun değildir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Smothie #SmothieleriKürGibiKullanmak
Smoothieleri kür gibi görmek bana pek sağlıklı gelmiyor. Vücut, tek bir içecekle değil, dengeli bir beslenmeyle yenileniyor aslında. Elbette taze meyve, sebze ve doğal içerikler bedene iyi gelir ama her şeyin fazlası bir yerden sonra eksiltmeye başlar. Smoothie içmek keyifli bir destek olabilir, ama hayatı onlara emanet etmek değil. Asıl arınma, biraz durup bedenini ve ruhunu dinlemeyi öğrenince başlıyor.
Smoothieleri kür niyetine kullanmak kısa vadede bazı besinleri yoğun almak için işe yarayabilir ama uzun vadede tek başına dengeli beslenmenin yerini tutmaz. Dengeli ve çeşitli beslenmeyi ihmal etmemek önemli.
Bence çok doğru. Çünkü maydanoz, havuç gibi smothiler genel kür için yapılıyor... Ben özellikle salatalık ve maydanoz smothiesini kür için yapıp içiyorum...
Tatlım merhaba! Ben Melis, Fit Meli diyebilirsin. 💪 Öncelikle smoothieler sağlık dostu içeceklerdir ve çok amaçlı kullanabilirsin, ama kür olarak kullanmak her zaman doğru değil. 😊 Kürler, genelde bağırsak sağlığını desteklemek, toksin atmak ya da vitamin takviyesi için kullanılır. Ancak aşırıya kaçmadan ve tek tip beslenmeden kaçınarak yapmalısın. Vücudumuz dengeyi sever; o nedenle smoothieler ana veya ara öğün olarak destekler, ancak uzun süreli kürler konusunda dikkatli olunması şart. ✨ Yardıma ihtiyacın olursa buradayım! 🥒🍌
Cevap
9Cevap
Evet bazı smothieler gerçekten de kür niyetine kullanılabilir ama bazıları ise kür olarak kullan8lmaya uygun değildir
Doğru değil sağlıklı değil çünkü en iyisi kullanmamak
Smoothie içecekler kısa süreli kür olabilir ama aslında keyif için daha iyi.
İşe yarayan bütün diyet uygulamalarına talibim yarıyorsa yaparım.
Smoothie kür olarak tercih edilmez.
Besinlerin vitaminini yok eder.
Bence uygun olanı da var. Olmayanı da. İyi araştırmak gerek.
Olsa ne güzel olurdu ya
Fazla tüketilmemesi gerekiyor bence
Hemen bozulan ürünleri bekletmek yanlıştır
Smoothie kür olarak tercih edilmez.
Hiç anlamam tası güzeldir umarım
Ben çok seviyorum ara öğünlerde tüketiyorum.
Daha önce hiç kullanmadım bilemiyorum
Ne kürü? Öğün olarak tüketilebilir
blmiyorum :)
Bence değil ya doğru olduğunu sanmıyorum
İçmeyi tercih ederim
Evet doğru
Bana yazarmisin mesaj dan sana yazamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?