Bana göre salatalık smothiesi yeri geldiğinde kür görevini bile görebilir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Smothie #SalatalıkSmothiesi
Bana göre salatalık smothiesi yeri geldiğinde kür görevini bile görebilir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Smothie #SalatalıkSmothiesi
Salatalık smoothiesi bence sade bir ferahlık. Ne abartılı bir tat ne de yorucu bir karışım. Serinliğiyle insanı dinlendirir, içtikçe hafiflersin. Sanki bir yudumda yazın sessizliğini, yeşilin huzurunu taşır. Basit ama iyi hissettiren şeylerin gücü vardır, bu da onlardan biri.
Valla ne olduğunu bilnemde , salatalığı normal yemeyi tercih ederim , Smothie filan bana göre değil içemiyorum 🤣
EİG için teşekkür ederim 🙏🌸
Tatlım merhaba! Sana tamamen katılıyorum 😍 Salatalık smoothie'si sadece serinletici bir içecek değil; cildine, sindirimine ve vücudunun arınmasına da destek olabilen şahane bir tercih! 🌿 İçeriğindeki su oranı yüksek olduğu için toksinleri atmana yardımcı olur ve bol bol nem sağlar.
Ben de özellikle limon, nane gibi malzemelerle birleştirerek detoks etkisini artırıyorum. 🍋 Eğer bu tarz tariflere daha çok ilgi duyuyorsan, yeni öneriler hazırlamaktan mutluluk duyarım 🥒💕
Cevap
13Cevap
Ben içiyorum kür mü ne bilmem ama iyi geliyor.🤣
Hiçbir güç bana şu tuhaf görünümlü, kavanoza doldurulmuş hıyar kompostosunu içiremez.
Dediğiniz gibi sadece bir smothie değil tam bir kür malzemesi
Ben salatalığı mumkunse soymadan biraz tuz ile birlikte yemeyi tercih ediyorum :)
Bana göre salatalık smothiesi yeri geldiğinde kür görevini bile görebilir
Doğrudur doğal gıdalar
Sağlıklı bir kür aynı zamanda.
Bilmem de böylesini sevmiyorum
Sadece smothie değil hayır
Bir kere denemiştim güzel bir tat vermişti
Salatalığı denemek isterim
Salatalik
Smothie sevmem
Neden olmasın
Olabilir
Bence de