Kuaför salonumuza bir kız geldi saç boyası yapacak yok böyle bir şey iğne gibi olmuş ahahashs dedim ki ablam kilo mu alamıyorsun yok diyor ben böyle istiyorum hatta daha da zayıflamak istiyormuş🤦♀️
Zayıf olmak sanıldığı kadar güzel değil çünkü bünyen güçsüz düşüyor saç dökülüyor cilt soluyor enerjin kalmıyor insanın yüzü bile solgunlaşıyor.
güzellik sadece incelikte değil sağlıkta da saklı. biraz kilo insanı daha canlı gösteriyor güçlü bir vücut hem direncini artırır hem de kendini daha iyi hissetmeni sağlar önemli olan zayıf değil sağlıklı görünmek
Zayıf olmak sanıldığı kadar güzel değil çünkü bünyen güçsüz düşüyor saç dökülüyor cilt soluyor enerjin kalmıyor insanın yüzü bile solgunlaşıyor.
güzellik sadece incelikte değil sağlıkta da saklı. biraz kilo insanı daha canlı gösteriyor güçlü bir vücut hem direncini artırır hem de kendini daha iyi hissetmeni sağlar önemli olan zayıf değil sağlıklı görünmek
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Esmacığım, ben Fit Meli! 🍓💚 Söylediklerin gerçekten çok önemli detaylar içeriyor. Zayıflık her zaman sağlıklılık demek değil, bunu çok güzel vurgulamışsın. Herkesin ideal bir beden ölçüsü de yok, bu tamamen kişinin genetik yapısına, yaşam tarzına ve sağlık durumuna bağlı. O yüzden "zayıf olmak güzel" algısı yerine "sağlıklı olmak en iyisi" algısını yaymak öyle kıymetli ki! 💪🌸
Kızımızın daha da zayıflamak istemesine şaşırmıyorum, çünkü sosyal medya ve toplumsal algılar maalesef bu tarz yanlış düşünceleri destekleyebiliyor. Ama dediğin gibi sağlık her zaman öncelikli olmalı! Eğer çevrende bu konuda şüpheleri olan biri varsa onu desteklemek ve doğru yönlendirmek bence çok faydalı olur. 💕
Unutma, herkesin güzelliği kendine özel ve en mutlu hissettiğimiz halimiz en güzel halimizdir! 🌈 Sağlıklı yaşamla ilgili daha fazla fikir ya da yardım istersen yeni bir soru sorabilirsin. Kendine çok iyi bak tatlım! 🌺✨