95 kıloyum ve annem zayıflamamı istiyor, peki zayıf olsam neye yarar? Daha mutlu mu olacagım? zayıf olmak nasıldır? ben hiçbir zaman zayıflamadım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
8 ayZayıflarsan;
Hareket kısıtlamaların ortadan kalkacak, daha uzun ve dinç yürüyüşler yapacaksın ve bunu seveceksin.
Giydiğin elbiseler, etekler, kotlar daha güzel gözükecek ve üstüne oturacak, kendini daha güzel göreceksin
Çıplakken vücudunu izlemek sana zevk verecek katlanmış ve yağlı bir vücuda bakmaktansa diri ve sık bir vücudu izlemek, ona dokunmak seni iyi hissetirecek.
Kandaki yağ oranın düşeceği için daha dinç hissedeceksin, daha az uyuyup daha zinde kalkacaksın, yediklerini düzene sokacağın için kafan daha iyi çalışmaya başlayacak
Miden sürekli bir şeylerle dolu olduğu için çok yorgun ve habire asit salgıladığı için açlık sürelerin kısa olduğundan kilo alımın hızlı oluyor, uzun süre açlık (normal öğün saatleri ve öğün porsyonları yeterli) seni daha az acıktıracak ve mide problemlerin azalacak
Eğer varsa mide yangınların, tansiyon, şeker gibi problemlerin azalacak
Daha çooook fazla uzatılabilir bu liste ama zaten şunu bilmek bile yeterlidir, kilo iyi bir şey değildir, kime yaramış ki sana yarasın? Kendine bu kötülüğü yapma <3
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)8 ayBu çok içten ve yerinde bir soru — çünkü çoğu insan “zayıflamam gerekiyor” baskısını yaşıyor ama neden zayıflaması gerektiğini aslında kimse net açıklamıyor. 🌿
Öncelikle şunu söyleyeyim:
Kilon tek başına senin değerini, güzelliğini, karakterini ya da mutluluğunu belirlemez.
Ama fazla kilonun bazı bedensel etkileri olabilir — ve toplumun güzellik algısı da bu konuyu gereksiz derecede büyütebiliyor.O yüzden iki taraftan bakalım:
💪 1. Sağlık açısından neler değişebilir
Zayıflamak (ya da daha doğrusu “sağlıklı bir kiloya yaklaşmak”) genelde şu etkileri getirir:Nefes alma, uyku, hareket kabiliyeti kolaylaşır.
Enerji artar, sabah kalkmak ve gün içinde hareket etmek daha rahat olur.
Eklemler, özellikle diz ve bel, daha az yük taşır.
Kan şekeri, tansiyon, kolesterol gibi değerlerde iyileşme olur.
Yani fiziksel olarak vücut daha konforlu hale gelir.
Ama bunlar sadece kiloyla değil, yaşam tarzı (beslenme, uyku, stres, hareket) ile ilgilidir.
💖 2. Psikolojik ve sosyal açıdan neler değişebilir
Bu kısım çok kişisel. Bazı insanlar kilo verdikten sonra daha özgüvenli hisseder, bazılarıysa farkın çok da büyük olmadığını fark eder.
Önemli olan:“Kendimi daha iyi hissediyorum” demen, başkalarının beğenmesi için değil, kendi konforun için olmalı.
Eğer annenin eleştirileri seni kırıyorsa, ona “sağlıklı olmak isterim ama kendimi kötü hissetmemi istemem” diyebilirsin.
⚖️ Sonuç olarak:
Zayıflarsan, evet belki fiziksel olarak daha rahat hissedersin — ama hayatındaki en büyük değişiklik, aynaya baktığında “kendim için bir şey yaptım” diyebilme hissi olur.
Yani amaç “zayıf olmak” değil, kendinle barışık olmak.00 Yorumla
8 aySevgili arkadaşım kilolu olmanın zorluklarını zaten biliyorsunuz. bunu bize sormanızın bir anlamı yok. Zayıf olunca erkeklerin beğenisi ve kendinize olan güven artacak. En önemlisi ileride büyük sağlık problemleri ile karşılaşmayacaksınız. böyle devam ederseniz hastalıklara da davet çıkartabilirsiniz. Bedeniniz bir süre sonra çok hızlı bir şekilde yorulacak çünkü büyük bir ağırlık taşıyor. Bu da bir sağlık problemi demek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayboş ver ben de yıllarca kilo almak için uğraştım sonra sağlık sorunlarımdan dolayı kilo aldım. Bu kilo almış halini sevdin mi diye sorarsan evet çok sevdim çünkü önceden çok zayıftım. Aynaya baktığımda bacaklarımın daha dolgun gözükmesi, bir kıyafet giydiğimde önceki halime göre daha kadınsı gözükmek, laf atan sayısının artması insanın hoşuna gidiyor yalan değil. Ama sağlığımı kayderek kilo aldığım için mutlu olamadım. Yani sağlığım yerinde olsaydı da böyle olmasaydı dediğim zamanlar oldu. Yani nasıl mutluysan öyle yap. Ama şu da bir gerçek, yarın bir gün evlenip hamile kalsan hamileliğinde 100 kiloyu geçersin ve hareket etmen çok zorlaşır. Bunları da düşünmeni öneririm.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Özlemcim! Ben Fit Meli, umarım güzel bir gün geçiriyorsundur 🧡 Öncelikle seni yargılamadan desteklemek için buradayım. Zayıf olmanın mutluluk garantisi verdiğini düşünmüyorum canım, önemli olan bedeninle barışık ve sağlıklı hissetmen! Kendini iyi hissettiğinde, hayat çok daha renkli hale gelir.
Kilonu değiştirip değiştirmemek tamamen senin tercihin. Ama belki dengeli bir yaşam tarzı ile kendini çok daha enerjik ve mutlu hissedersin, bu gerçekten yaşam kaliteni arttırabilir. İstersen birlikte bunu konuşabiliriz ve annene uyacak değil de, sana uygun bir yol çizebiliriz. Merak etme, bir adım bile atsan senin için büyük bir başarıdır 🌸 Her zaman sormak istediğin bir şey olursa buradayım, unutma! 💪00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
51Cevap
8 ayÖncelikle kilon değişecek sonra elbiselerin değişecek sonra insanların tepkileri değişecek sonra belki de seninle arkadaşlık kurmak isteyen insanlar olacak belki de sana aşık olacaklar belki de sevgilin olacak ama bunlardan önce ilk başta yazdım ilk 4 madde kesin değişecek. Tabii kilo verip, zayıflarsan eğer.
10 Yorumla
8 aysağlık açısın dan bakarsan çok iyi olur senin için görünüm erkekler konusun da ise iyi olur bizim millet görüntüye bakar varoş oldukları için :) vermelisin kiloları
00 YorumlaMesela daha saglikli olucaksin. Usengec olmicaksin rahat hareket edeceksin. Daha kolay kiyafet bulabileceksin istedigin herseyi giyebileceksin ve yakisacak. Daha uzun yasiycaksin ve dolayisiyla bunlar biraz da olsun hayatini pozitif etkileyecek belki.
00 Yorumla
8 ayDoğru yaparsan mental ve fizyolojik sağlığın iyileşir, inceliği beğeniyorsan da görüntün güzelleşir. Şunu belirteyim, kiloyu sağlıklı şekilde vermelisin ve aşağı yukarı ergenliğe bitirdiğin yaşta kaç kiloysan, vücut şeklin çoğu zaman öyle kalıyor eğer ekstrem bir diyetle birlikte egzersiz yapmazsan.
00 YorumlaBence harıkasın hiç bozma kendini kilo versende 80 altına düşme eğer bide minyonsan arayıpta bulunamayanlardansın yanı balıketli kadın candır neşelidir sempatiktir tatlıdır insanın 5 yasındakı çocukla ilgilenir gibi oyun oynayıp ilgilenip onu güldüresi gelio hep değerini bilenler seninle olur umarım musmutlu günler seninle olsun kızçe hoşçakal 🤗🌺🥳
00 Yorumla
8 ayMutlu olursun. Kendıne guvenın gelır. Rahat hareket edersin. Büyük degısım olur. Saglıgına katkı ıcın bence annen doğru söylüyor ama kafada bıtırmek lazım. Ben 2/3 kılo alsam kafayı yıcek gıbı oluyorum ama kılolu insanlarada saygım var tabi kı en onemlısı kendın için.
00 Yorumla
8 ayÇok şey değişir. Senin kilon önemli değil ama düzeltebilirsin kendini.. Sakın alınma bence seni düşündüğünden diyor net eminim. Sana bakan çok olur mesela hatta popüler bile olabilirsin. Sadece zayıfla abartmadan sonra çok şey değişecek hayatında. Günümüz de maalesef fiziğe çok bakıyorlar. Maalesef.
00 YorumlaBizede kilo al derler bu insanlar bedenlerinin içinde mutlu birini görmeye tahammül edemiyorlar ya o yüzden dur şunun kilosuyla bir ugrasiyim da keyfi kaçsın o da benim gibi bedeninden asla memnun olmasın kafası
27 Yorumla- 8 ay
@arslansss evet banada derler
- 8 ay
@arslansss aynen
- 8 ay
@arslansss sen öyle yap ben kimse beni begensin diye uğraşamam :)
8 ayAvantajları dezavantajlarından fazla istediğin kıyafeti giyeceksin, aynaya bakınca daha iyi hissedeceksin, yürüyüşün hızlanacak, hareket kabiliyetin artacak sağlıklı olacak tıka basa yemek yedikten sonra mutsuz olmayacaksın
00 YorumlaDaha mutlu olacağının garantisini veririm. 4 ayda 98 den 85 e düştüm ve şu an bile o kadar rahatladım ki. Hafifim ya en basiti. Giydiğim kıyafetler yakışıyor yani. Kesinlikle tavsiye ederim 6 ay spora git ve zorlayarak git mükemmel olursun.
00 Yorumla
8 ay90 kiloyum zayıflayınca sağlık sorunun kalmayacak güzel görüneceksin yürüyen et tulumu gibi gezmeyiz ve istediğimiz küçük bedenli kıyafetleri rahatça giyeriz crop giyebileceksin felan
10 Yorumlayolda bakan, selam veren, laf atan sayısı artar
sağlık açısından kesin daha rahat hissedersin
tanımadığım için bir şey diyemem ama özgüven de yükselir muhtemelen, aynada daha fazla zaman harcarsın
00 YorumlaBende 80 kilo oldum 59 dum ama boyum 184, bence nasıl olursan ol kendini sev. Seni kilolu seven birini bul bence, zayıf çekici kızı herkes beğenir, seni böyle seven bırakmaz bence.
00 Yorumlaen azından giydiğinde yakışmayan şeylerin yakıştığını görmenin zevki falan olur, değişik bi görüntü elde etmiş olursun daha az yorulursun vs vs.
00 YorumlaSağlığınız açısından vermelisiniz birileri dedi diye değil. Doğru diyetisyenle çözdüm ben bu işi. Kaloriyi aşırı kısıtlamadan ve yaşam tarzınıza uygun listeleri size yazan diyetisyenleri bulmalısınız. Diyetisyensiz olmuyormuş bu iş kendimden gördüm bunu.
00 YorumlaBen defalarca kilo verip kilo aldım ve bıktım.
Verdiğin kiloyu koruyamayacaksan kendine yüklenme bence,
Sadece devamlı yapabileceğin düzenlemeler getir hayatına
01 Yorumla
8 ayDaha sağlıklı hissedeceksjn. Daha güzel hissedeceksin. Daha güzel göreceksin kendini. Daha özgüvenli olacaksın. Bunların hiçbiri senjn kendini olduğun gbi kabul etmeni engellemez tabii. Ama sağlığın için bunu yapmalısın kesinlikle. Hem ruh sağlığını için hem beden hem de zihin sağlığın için.
Ayrıca Yasin gerçekten 32 ise kesinlikle ver. Yaş olarak aşırı büyük değilsin tabii ama artık kilo vermenin biraz daha zorakilige döndüğü bir yaş.00 Yorumla
m 8 ay95 kilodan 63 kiloya düştüm. Ama daha mutlu muyum bilmiyorum. Eğer kendini şu an mutlu hissediyorsan sıkıntı yok. Ben yalnızca sağlık açısından vermeni önerebilirim.
00 YorumlaSağlıklı yaşamın olur kilo ne kadar çok olursa iç organlar çabuk yoruluyor ve eklemler de aşınma meydana geliyor
00 Yorumla
8 ayBebeğim Sen kafanda bitirememişsin meseleyi Bütün dünya bir araya gelse sana zayıfla dese yine bir cacık olmaz senden
00 Yorumla
8 ayBu cehaletteki insanlara yanıt vermek yordu beni. O yüzden araştır soruştur. Daha başka bir şey demiyorum.
00 Yorumla
8 ayÖzgüvenin artar ve daha rahat hareket edersin nefes nefese kalmazsın ve istediğin kıyafetlere rahatça girebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayhafiflersin. ben 45-50 arasıydım kendim bildim bileli şimdi 55-60 arasında geliyorum sürekli ve 10 kiloluk fark bile hantal hissettiriyor. yağ oranı arttıkça hormonlar da bozuluyor. ter kokun bile değişiyor. en güzeli zayıflık.
011 Yorumla- 8 ay
Boyun kaç senin peki
Cevap sahibi8 ay163 ya da 164
- 8 ay
Boyun gayet güzel
Basenin de yoksa hele...
Önceki kilon daha hoş bence
Cevap sahibi8 ay@DiplomalıHavuç ben de onu diyorum zaten. en azından 50 olmam lazım ama veremiyorum.
- 8 ay
Neden veremiyorsun Peki fazla mı yiyorsun yoksa sağlık sorunların mı var
Cevap sahibi8 ay@DiplomalıHavuç bilmiyorum. en fazla 55 olabiliyorum. hareketsizim ondan sanırım ama günlük 1300 kalori falan alıyorum bazen sadece kahve ve çikolata ile bitiriyorum günü ama daha fazla asla kilo veremiyorum. bazi dönemler 2-3 kilo birden aldığım oluyor. hormonal büyük ihtimalle ama dışarıdan kilolu görünmediğim için doktorlar pek ciddiye almıyor. bir türlü hormon testi yaptıramadım.
- 8 ay
Gün içinde sürekli evde misin Çalışıyor musun Yani dışarıya çıkıyor musun hareket durumu nedir hareketsizim demişsin Çünkü o yüzden sordum Bir de yaşın kaç
Cevap sahibi8 ay@DiplomalıHavuç çalışmıyorum evdeyim bazen 12 saat uyuyup bazen 2 gün falan uyumuyorum öyle. 25 yaşındayım. ama hareketsizim işte eskiden evde de olsam spor falan yapardım o dönem uyurken bile kilo verirdim şimdi açlıktan ölsem de kilo veremiyorum.
- 8 ay
Sanırım psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyorsun değilse 12 saat uyumak 2 gün falan hiç uyumamak 25 yaşında birisi için çok sağlıklı gözükmüyor seni yargıladığımı düşünme lütfen de kimse kimsenin hayatını bilmiyor nasıl bir zorluktan geçtiğimizi kendimiz biliyoruz sadece Mümkünse Evden dışarıya çıkmaya bak imkanın varsa küçük büyük demeden bir iş bulmaya çalış ki düzenli olarak evden çıkmak için bir bahanen olsun eğitimin nedir bu arada
Cevap sahibi8 aydevlet hariç çalışmayı düşünmüyorum. 2026 sınavına hazırlanıyorum. zaten yaşadığım şehir küçük. öyle çok iş imkanı da yok.
- 8 ay
Mezuniyetin nedir peki senin
Gizli Üye(30-35)8 ayO kadar şey değişiyor ki.. Hemcinslerinin sana bakışı, saygısı, karşı cinsin sana bakışı.. Aynadaki sen bile değişiyorsun. Bunu mide ameliyatı olmadan 40kg veren biri olarak söylüyorum
10 YorumlaSon 10 senedir 100 kiloyum 99u görmedim sağlık açısından daha dikkatli olmak önemli tabiki
00 YorumlaÇıtı pıtı olursun sana bir cesaret bir özgüven gelir ama fazla açılma boğarlar
00 Yorumla
8 aySen bu kafayla gençligini ve guzelligini harcarsın devam et bu kafayla
00 YorumlaValla zayıfla bir dene ne değişeceğini kendin görürsün.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayböyle bir canavar bir kardeşte bende var. Bir genç kızın 95-100 kg görebilmesi için her gün 1-2 kg yemek yemesi gerek. şekerli hamurlu ne varsa... annen ev ekonomisini düşünerek diyordur.
00 Yorumla
8 ayDaha sağlıklı olursunuz, kıyafet seçiminiz zenginleşir, daha güzel görüntü verirsiniz
00 YorumlaKilo iyi bişey değil vermek kendin bişey yapmak müthiş hissettiriyor
00 YorumlaEv ekonomisi için diyordur belki de. Herşeyi yiyorsan
00 Yorumla
8 aySağlıklı olursun ama eğer zayıflamazsan şeker direncin oluşur sonra diyabetle uğraşırsın
00 YorumlaHaklı. Sağlık açısından çok önemli. Hem de daha rahat olursunuz. Çok kilo iyi değildir.
00 Yorumla
8 ayHayatında ne değişecek bilmek istiyorsan zayıflayıp görebilirsin...
00 Yorumlabu sorunun cevabını zayıfladığında anlayabilirsin o nedenle denemeden bilinmez ama iyi olacağı kesin
00 YorumlaDiyet & Beslenme konusunda 496 cevap paylaştı. daha sağlıklı ve aktif olursun. hamilelik düşünüyorsan vermen önemli
00 Yorumla
8 ayKan akışın hızlanır, Kalbin daha düzenli çalışır. Ciğerlerindeki - diğer organlar - bünyendeki yağlanma azalır. - daha rahat nefes alırsın - daha hızlı yürürsün - daha güzel görünürsün - Albeni'n artar - uyku kaliten artar.
00 Yorumla
8 aySaglıgın için kilo ver
Baskaları için degil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayHiçbişey değişmeyecek istiyorsan zayıfla zorlamayla hiçbişey olmaz motivasyon bulamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayFazla kilo hastalık yapıyor standart kiloya gel yeter fazla zayıf da iyi değil
00 Yorumla
8 aySağlığın düzelecek, hafifleyeceksin, yorgunlukların ve ani uyuklamaların geçecek, rahat nefes alıp vereceksin.
00 Yorumla
8 ayO yaşta 95 kilo musun cidden Allâh korusunda brn senin yerinde olsam kendimi bi odaya kilitleyip en azından 20 kilo vermeden cıkmazdım
00 Yorumla
8 ayÇok şey daha iyi uyuyacaksın daha farklı zevklerin olacak
Hayatı daha çok seveceksin
10 Yorumla
8 aymemislerin sikilasir amusun daralir daha nolsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBak bende 88 kiloydum diyete başladım 83 e düştüm daha ozguvenliyim istediğim kıyafet olacak gıdım gitti fotolarda daha güzel duruyorum hem kilo yaşlı gösterir annen haklı güzelim.
00 Yorumla
8 ayNasıl mutluysan öyle ol ama obezlik kötü görünüyor ve Allah kimseyi öyle yaratmadi bu senin tercihin
00 Yorumla
8 ayne mi? aynadaki görüntünü gördüğünde özgüvenin artar
00 Yorumla
8 ayNeden zayiflayacan boş ver kadın dediğin ele avuca gelmelidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 aySana şöyle diyim. Ben kilolu kadin seviyorum. Seni reelde görsem yani tamima şansımın olduğu cevrede olsan buyuk ihtimal teklif ederim ama zayif olsan etmem:)
01 Yorumla
Cevap sahibi8 ayKilolu seven erkek ister miydin?
Tabi senin tercihin ama güzellik bir tarafa sağlık için zayıf olmak önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayŞişman ya da obez kategorisindesin. Birkaç yıla şeker hastalığı bile baş gösterebilir. O zaman ne olacağını anlarsın
011 Yorumla
Cevap sahibi8 ayZayıfa zayıf demek ne kadar normalse şişmana da şişman demek normal?
Cevap sahibi8 ayHer gördüğün zayıfa zayıf diye seslendiğinde seslenebilirsin!
Cevap sahibi8 ayŞişmanlık diye bit hastalık yok. Bu imkansız. Çünkü şişmanlık dediğin durum yağ tabakasının fazla olması. Sadece bazı hastalıklar şişmanlığa sebep olabiliyor. Tiroksin hormonu az salgılanırsa mesela metabolizma yavaşlıyor ve kilo almaya eğilim oluyor. Bu da demek değil sen böylesin şişmanla obezite ol kontrol altına alınabiliyor alınmaz ise zaten daha da hastalıklara sebep olur şişmanlık.
Cevap sahibi8 ayAyrıca bu zayıflık için de geçerli. Tiroksin hormonu çok salgılanırsa da metabolizma hızlanıyor ve kilo alımı yavaşlıyor. Hastalık ya da değil diye kendini savunamazsın
- 8 ay
Kız şişko dememiş şişman demiş ve doğruyu söylüyor beyaza beyaz dersin maviye mavi şişmana da şişman dersin
- 8 ay
@Absürttbirisi peki hocam hepinizden özür dilerim kendimi ifade edemediğim için uzamasın artık bu konu
7 ayKendi ni daha çok seveceksin
00 YorumlaÖzgüvenin gelir başkada bişeye yaramaz 😀
00 Yorumla
8 aySağlıklı olacaksın. daha ne olsun
00 YorumlaSağlık günler için anneni dinle
00 YorumlaYakında aile üyelerini de yersin sen
01 Yorumla- 8 ay
😂😂😂😂😂
8 ayboş ver ye gitsin 125 kilo ol😀
00 YorumlaKendini hafiflemiş hissedersin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayCok da mutlu olmazsin sanirim
Kilolu olamyi seviyo muskn00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diyet & Beslenme > Sorular > 95 kiloyum annem sürekli zayıfla diyor. Zayıflasam hayatımda ne değişecek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler