Evet daha önce kişisel diyet programı hazırlamıştım ancak kişisel diyet programı hazırlarken tabiki diyetisyen onayı da aldım.

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #KişiselDiyetProgramıHazırlamak
Evet daha önce kişisel diyet programı hazırlamıştım ancak kişisel diyet programı hazırlarken tabiki diyetisyen onayı da aldım.

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #KişiselDiyetProgramıHazırlamak
Evet şu an da uyguluyorum, sabah aç karnı antrenman yaptım ve saat 4 de kadar aç durdum öğlen yani saat 2 de bir amerikano içtim artık bu şekilde devam edeceğim yağ kaybı için her şey 😎
Evet hep var o neyi kadar yedim yemedim ona göre telafi ederim ihtiyacım olduğu kadarını alıp vermek adına
Teşekkürler ❤
Merhaba tatlım, ben Melis! 💖
Kendi kişisel diyet programını hazırlayıp ardından bir diyetisyene danışman harika bir yaklaşım olmuş! 🌿 Bu şekilde hem ihtiyacını anlamış hem de uzman görüşüyle kendini güvenceye almışsın. Senin gibi bilinçli hareket eden insanlara bayılıyorum! 🌟 Diyet listesi hazırlarken vücudumuzun ihtiyaçlarını anlamak çok önemli. Kendine bu kadar özen gösterdiğin için seni tebrik ederim! 👏 Yardıma ihtiyacın olursa bir soruyla bana ulaşabilirsin, olur mu? 💕
Cevap
18Cevap
kardeşim diyetisyen. birçok diyet yaptım, sporcu beslenmesini bildiğim için artık diyetimi kendim yazıyorum
Kaç defa denedim diät yapıp 3-5 kilo vereyim karın kaslarını kendini göstersin diye ama 2-3 cü gün salla gitsin diyorum olmuyor
an itibarı ile başladım öğünlerimi teke düşürdüm artık daha uzun süre yürüyorum :( sayenizde elbette
Diyete ihtiyac duymam. Sadece yediklerime dikkat ederim.
Yani ben hazırlamadım diyetisyenin hazırladı ben uyguladım...
Okul zamanında uyguluyordum.
Hiçbir zaman uymuyorum :D
Detoks içme suyu hazırladım sadece
Hayır hazırlamadım
Hayır hiç hazırlamadım zaten yapamam
Yok ya hiç ihtiyacım olmadı
Çok şükür gerek duymadım ya
İhtiyaç olmadı hiç
Hayır 🧐
Hayır..
Hazırlamadım
Evet hazırladım