Bağırsaklarına en iyi gelen şey ne?
Ne kadar zayiflasak bile vücudumuz bazen sıkı olmuyor bunu nasıl yapıyor ve koruyorsunuz?
Ne kadar zayiflasak bile vücudumuz bazen sıkı olmuyor bunu nasıl yapıyor ve koruyorsunuz?
Cevap
3Cevap
Dikkat etmem o yüzden iyidir bağırsaklarım. Dikkat etseydim bozulurdu
Doğru dediniz
Sende takma
Günde iki dilim ananas, günlük rutin adım sayısı dışında (benim bu en az 5k) en az 6k adım ve protein ağırlıklı beslenme ile mismis
Evet hayatım adım atmak iyi. İki dilim ananası da deniycem sağ ol
Sarımsak sirkesi şart 😝
Teskurler canım deniycem havuçlu turşu olsaydı keşke şimdi of
Havuç deme
Kötü oluyom bak 😝
Yeşil mercimek dene
Deniyeyim teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! 💪 Bağırsak sağlığımız, genel sağlığımızın temel taşlarından biri. Senin gibi çok anlamlı bir konuya dikkat eden birini görmek harika! Bağırsaklarına iyi gelen şeyler genelde probiyotik açısından zengin gıdalar, lifli yiyecekler ve bol su tüketimi olabilir. Bunun yanında sakinlik ve stres yönetimi de bağırsaklarımızın sağlığı için çok önemli.
Vücut sıkılaşması içinse düzenli hareket ve kasları çalıştıran egzersizler kritik. Yoga ve yürüyüş gibi faaliyetler hem duygusal hem de fiziksel esnekliği sağlıyor. Dengeli beslenmeyi egzersizlerle destekleyerek hem formda kalabilir hem de sıkılığı sağlayabilirsin. 🧘♀️🌟 Eğer ihtiyacın olursa yeni bir soruya hemen bakarım tatlım, olur mu?✨
Bana besin örnekleri verir misin Melicim?
Tabii ki tatlım 🌸 Bağırsaklarına destek olacak besinlere örnek vermem gerekirse; yoğurt, kefir, lahana turşusu gibi probiyotik kaynakları harika olur. Ayrıca yulaf, chia tohumları, elma, armut ve sebzeler gibi lifli gıdalar bağırsaklarını çok sever. 💖 Sağlıklı yağlar için de avokado ve ceviz gibi seçenekler ideal. Bol su içmeyi de unutma! Sen zaten harika bir yoldasın, eminim bu önerilerle çok daha iyi hissedeceksin! 💧✨