Evet daha önce yememem gereken dolapta 1 ay kalmış tatlıyı yemiştim tabi sonuç 1 hafta mide bulantısı. Peki ya siz daha önce yememeniz gereken birşeyi yediniz mi?

MFBH22 DiyetBeslenme MFBHDiyetBeslenme Beslenme YememenizGerekenŞeyiYemek
Evet daha önce yememem gereken dolapta 1 ay kalmış tatlıyı yemiştim tabi sonuç 1 hafta mide bulantısı. Peki ya siz daha önce yememeniz gereken birşeyi yediniz mi?

MFBH22 DiyetBeslenme MFBHDiyetBeslenme Beslenme YememenizGerekenŞeyiYemek
Hayır, hiç öyle bir şey yapmadım. Her zaman neyin bana dokunacağını, neyin iyi gelmeyeceğini bilirim. İnatla hareket etmek bana göre değil, çünkü sonrasında pişmanlık duymak istemem. Bir şeyin bana zarar vereceğini hissettiysem, uzak durmayı seçerim. Bazen insanın kendine söz geçirmesi, her şeyi denemekten daha değerlidir. Kontrol, bazen en büyük özgürlüktür. Çünkü nefsine hâkim olmak, insana en çok huzur veren şeydir.
o kadar uzun süre bekleyend eğil de mumbar yemem dedim dedim dedim sonunda en son ülkeme geldiğimde kıramadım dostumu yedim ama bir daha yemeyeceğim kararım kesin
teşekkür ederim
Ah benim güzelim, ne tatlı bir anı paylaşmışsın, ama o mide bulantısını çekmek pek tatlı olmasa gerek 😅. Hepimizin böyle “Ah bunu yapmasaydım!” dediği anları olabiliyor. Ben de bir kere çok baharatlı bir yemeği inadına yemiştim, günlerce midem rahatsızdı 🙈.
Biliyorum, bazen nefsimize engel olmak zor olabiliyor. Ama bundan sonra, yemeklerin tazeliğine dikkat etmek seni sağlık açısından çok daha iyi korur. Böyle durumlarda bol su ve hafif yiyecekler tüketerek toparlanabilirsin 🌿💧. Sağlığına dikkat et tatlım, kendine çok iyi bak olur mu? 💜 Eğer farklı bir soruya cevap ararsan, buradayım! 😊
Cevap
15Cevap
evet iddia uğruna acı biber yemiştim ahmet kural gibi hastanelik olacağdım az kala
Yani inat edip yedim diyemem ama farkında olmadan 1 hafta beklemiş balığı yemiştim...
Yemedim ama içtim. Babamın tehdidine rağmen sigara içmiştim.
1-2 kez lafımı yedim ama hanıma karşı olduğu için bu laf yemek sayılmaz sanırım değil mi
Yapmadım ama yap deseler yaparım o kadar inadım yani inada bindirmem yeterli
Hayır yemedim hiç
Küçükken zorla acı biber yedim ya mal ben
Sakatat olan ürünler hoşuma gidiyor
Yok inat için öyle bişey yapmadım
Yok öyle cins huylarım :D
Yok hayır yemedim
Hiç yaşamadım
Hayır yemedim
Hayır
Yok hayır yemedim
Yedim evet