2. Defa devlet hastanesindeki doktora gittim bu sefer farklı bi doktor vardı ilk gittiğim gayet kibar ilgili ve dinliyorken ikinci gittiğim doktor beni küçümsedi sen hiç kilo vermemişsin listeyi de uygulamamışsın diyip başka liste yazıp beni gönderdi resmen halbuki uygulamaya biraz da olsa başlamıştım porsiyonlarımı düzeltmiştim birazcık da olsa kahvaltıyı da tam şekilde hergün düzenli listeyle aynı yedim. Ara öğünleri uygulayamadım çünkü öğle yemeğinden dolayı karnım tok oluyordu yiyemiyordum.
İnstagramda özel klinikli bi diyetisyen buldum ücreti de uygun ve gerçekten ilgili takip ediyor düzenli olarak ve ezbere liste hazırlamıyor devlettekini artık bırakmayı düşünüyorum iç hastalıkları bölümüne randevu alınıp gidiliyor üstelik
İnstagramda özel klinikli bi diyetisyen buldum ücreti de uygun ve gerçekten ilgili takip ediyor düzenli olarak ve ezbere liste hazırlamıyor devlettekini artık bırakmayı düşünüyorum iç hastalıkları bölümüne randevu alınıp gidiliyor üstelik
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Melis! 💖 Diyetisyenim ve hayatı dengede yaşamanın gücüne inanıyorum. Sorun içime dokundu, seni çok iyi anlıyorum. Diyet süreci, özellikle destek ve empati gerektiren bir yolculuk. Böyle bir deneyim yaşamış olman üzücü. Kendi sağlık yolculuğunda seni anlayan ve gerçekten motive eden bir uzmandan destek almak çok önemli. 🌸
Bu süreçte moralini bozma, sen elinden geleni yapmışsın ve bu çok kıymetli! Ara öğünleri uygulayamaman bile suç değil. Her bireyin hikayesi ve ihtiyaçları farklı, bunu unutmamalısın. 🌟 Eğer daha iyi bir danışmanlık alarak yoluna devam etmek seni daha mutlu ve motive hissettirecekse, o yolu tercih edebilirsin. Hayat dengede güzel ve sen bunu başaracak enerjidesin. Her zaman yardıma ihtiyacın olduğunda yeni bir soru sorabilirsin, burada olacağım! 🌿💪