1 aylık erkek arkadaşım kilomla alakalı yorum yaptı sizce normal mi?

Arkadaşlar öncelikle kilomu soyliyim 1.60 boyundayım 75 kiloyum erkek arkadaşımla daha yeniyiz ve sosyal medyadan tanıştık sürekli görüntülü konuşuyoruz falan bana spora gitmemi falan söylüyordu bende giderim ama hani pcos+hasimato var zor oluyor kilo vermem cart curt böyle şeyler konuştuk boydan resimde atıyorum yani arkadaşlar bence göze batacak kadar bir kilom bile yok diye düşünüyorum belki de kilo körlüğü mü oldum bilmiyorum neyse bugün arkadaşımla yan yanaydık oda görüntülü aradı arkadaşım abimin kilosunu sordu bende 110 kilo ya çok kilolu o falan dedim sevgilim de telefonda pat diye bana sende ona doğru gidiyorsun dedi öyle mi diyorsun dedim tepki vermedi sonra ben telefonu kapattım ve böyle söylemenin çok kırıcı olduğunu insanların yanında böyle yapmaması gerektiğini söyledim oda bana insanlar dediğin senin arkadaşın dedi bende hayır konu arkadaşım olup olmaması değil ben kırıldım dedim oda özür falan diledi aslında şaka yapmak istediğini ama sağlık içinde kilo vermem gerektiğini falan söyledi bozuldum bozuldum haklı mıyım?
1 aylık erkek arkadaşım kilomla alakalı yorum yaptı sizce normal mi?