Stres vücut şeklini değiştirir mi bunu yönetemiyorum?

Evlendim 1 ay oldu evleneli ama vücut şeklim resmen değişti yani ya da ben öyle mi hissediyorum stres yaptıkça böyle oluyor bilmiyorum ben kiloma takıntılı bir insanım Çünkü 7 sene önce 82 kilodan 57 kiloya düştüm daha sonraki süreçte illaki kilo 6 kilo ver durumları oldu en son 64'ü vesaire gördüm sonra eşimle tanıştık ve ben hem Ailesel durumlardan hem de işte uzak mesafe ilişkisi ev telaşı düğün telaşı 10 kiloya yakın bir kilo verdim en son 56 kiloya kadar düşmüştüm ve Düğünümde Herkes bana kilo al ama benim o sürede işte iştahım kesilmişti Ve ben aynı zamanda çalışıyordum günde tek öğün yapıyordum ailemle de yemek yemek istemiyordum çünkü şok huzursuzluk çıkıyordu işlem kendi kendini kapatmıştı tekrar önüne besleniyordum doğru düzgün bir şey yemiyordum yüzüm falan hep çökmüştü öyle söyleyeyim diyordu balayına vesaire gittik geldik Şimdi işi bıraktım ve başka bir şehire geldim sabah 6.30'da kalkıyorum öğlene kadar bir şey yemiyorum öğlen eşim geliyor eşimle yiyoruz Ondan sonrasında gün içinde 6-7.000 adım atmaya çalışıyorum Evin içine kendi kendime hareketler falan yapmaya çalışıyorum Daha sonrasında bir de akşam yemeği yiyoruz elimizden geldiğince yürüyüş vesaire yapmaya çalışıyorum zaten ve erken yatıyorum Saat 10 gibi falan yatıyoruz Yani genel olarak ama ya ne kadar dikkat edersem edeyim Karnım Bebeğim sürekli şişiyor dün gece midesi fazla geçirdim ve dün gün boyunca tek öğün yaptım diyebilirim yani ben anlamıyorum folik asit Başladım 1 ay olacak folik asit başlayalım içindeki probiyotikten midir bilmiyorum bağırsak düzenim değişti midemden gurur sürekli ses geliyor ishal gibi oluyorum sürekli karnım şişiyor Şimdi de bıraktım birkaç gündür kabızlıyım ama aynı zamanda ishal gibiyim Ve sürekli mide bulantısı var bilmiyorum yani anlayamıyorum ben göbeğime takıntılı bir insan Yani sürekli göbeğim mi çıktı şöyle mi oldum Böyle mi oldum mesela Yemek yiyorum yatıyorum ya sanki böyle vücudum kendi kendine şişiyor gibi hissediyorum ve eşimi güzel gözükmek istediğim için de stres yapıyorum stres yaptıkça sanki daha çok şişiyor gibi hissediyorum ya Stresten Göbeğimin bir anda şiştiğini hissediyorum bazen bilmiyorum yani kafayı yiyeceğim ben kilo mu almışımdır Ne yapmam gerekiyor Bunu düzeltmem için

Stres vücut şeklini değiştirir mi bunu yönetemiyorum?