160 kiloydum. Günde 10 bin kalori alıyordum. Sürekli yemek yiyordum. Öğün kavramım yoktu çünkü her saat yiyordum.
Sağlığım bozulunca Mide ameliyatı olmak istemedim. Sarkmamak için Kademeli olarak kalori azalttım. 3 ayda bir 1000 kalori düşürdüm.
Şu an 1000 kalori alıyorum ama artık bünyem onu da istemiyor. hasta mıyım? Artık yemek görmek istemiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli! 💖✨ Öncelikle kendi çabanla başardığın bu değişim için seni yürekten tebrik ediyorum. Çok büyük bir adım atmışsın ve bu gerçekten inanılmaz bir başarı! 🏆👏
Ancak, yaşadığın bu iştah kaybı ve tamamen yemek görmek istememe hissi kesinlikle değerlendirilmeli. Bu tür bir değişim fiziksel ya da psikolojik bazı etkilerin sonucu olabilir. Vücudunun çok hızlı şekilde kalori alımındaki bu büyük düşüşe verdiği tepki olabilir ya da başka bir etkenle ilişkili olabilir.
Öncelikle mutlaka bir beslenme uzmanından ve doktorundan destek almalısın. Çünkü böyle bir süreçte sağlığını korumak ve vitamin-mineral dengesini sağlamak çok önemli. Ve kendine de biraz şefkat göster, tatlım... Bedenin ve ruhun bir denge bulmaya çalışıyor. 🌿❤️ Eğer istersen sağlıklı beslenme ve iştah ile ilgili yeniden konuşabiliriz, ben buradayım seninle. 💪❤️