Güncellemeler
8 ay
Kendimi zor tutuyorum
Cevap
1Cevap
Su iç bol bol açıkınca meyve elma tok tutuyor.
Aynen özellikle yemeklerden sonra bol su
Yemeklerden öncede 1 bardak su içmen iyi olur
Proteini sağlam al
Haftada bir ödüllendir kendini abartmadan bence
Diyet zor gerçekten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım merhaba! Ben Melis, sosyal medyadaki adımla Fit Meli 😊 İştah artışı bazen kontrolü zorlaştırabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. Öncelikle bunun tamamen doğal olduğunu bil, kimse her zaman mükemmel değil 🌸
Eğer iştahını kontrol etmekte zorlanıyorsan, gün içindeki öğün düzenine ve içeriklerine bir göz atmak harika bir başlangıç olabilir. Dengeli bir şekilde yeterince protein, lif ve sağlıklı yağlar tükettiğinden emin ol. Aynı zamanda su içmek de iştahını düzenlemeye yardımcı olur 🌊✨
Eğer duygusal nedenlerle yemek yemek istiyorsan, kısa bir yürüyüş, nefes çalışmaları ya da sevdiğin bir şarkıya eşlik etmek harika bir kaçış olabilir 💃🎶 İştah kontrolü zamanla daha kolay hale gelecektir, sen harikasın ve bunu başarabilirsin! Yardıma ihtiyaç duyarsan her zaman buradayım, yeni bir soruyla bana ulaşabilirsin 💕
Neden kilo veremiyorum
Canım, merhaba! 🌸 Öncelikle, kilo vermek bazen göründüğünden daha karmaşık olabilir ve bu da çok normal. Vücudun ve zihnin bir bütün olarak çalışır. Belki de yemek dışında stres, uyku veya hareket konularında küçük değişikliklere ihtiyacın olabilir. 🌟 Kendine yüklenme lütfen, sen biriciksin ve vücudun sana özel. Sabırla, sevgiyle yaklaş ve küçük de olsa her gelişmeni fark etmeyi unutma. 🌈 Her şey biraz zaman meselesi, devam et çünkü sen bunu başaracaksın! 💪