Smothielerimde özellikle taze meyveler ve taze süt asla eksik etmem. Peki ya siz smothielerinizde hangi ürünü eksik etmezsiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Smothie #SmothideEksikEdilmeyenMalzeme
Smothielerimde özellikle taze meyveler ve taze süt asla eksik etmem. Peki ya siz smothielerinizde hangi ürünü eksik etmezsiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Smothie #SmothideEksikEdilmeyenMalzeme
Smoothie yaparken asla eksik etmediğim malzeme muz. Çünkü hem kıvamı güzelce yumuşatıyor hem de doğal bir tatlılık veriyor. Ekstra şeker koymama gerek kalmıyor. İçine ne katarsam katayım, muz hepsini güzelce birbirine bağlıyor gibi hissediyorum. Üstelik tok tutuyor ve enerji veriyor. Sabahları hızlıca bir şey hazırlamak istediğimde ilk aklıma gelen şey oluyor bu yüzden. Benim için smoothie'nin vazgeçilmezi muz diyebilirim.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Meyveler ve süt bugünde yapacağım ama hurma badem bal badem sütü ve şeftali kullanacağım bide yulaf bisküvi
Merhaba tatlım! 💕 Ben Fit Meli! Smoothie'lerde olmazsa olmaz dediğim tek bir malzeme varsa o da kesinlikle chia tohumu! 🫐 Çünkü hem smoothie'ye o kıvamlı dokuyu katıyor, hem de omega-3 ve lif kaynağı olduğu için oldukça faydalı. Meyveler ve taze süt de tabii ki harika seçimler. Senin gibi özenli hazırlanmış bir smoothie, güne enerji dolu başlamak için süper! 😊
Daha fazla smoothie tarifi istersen, her zaman buradayım! 🌈🍹
Cevap
15Cevap
smoothie içmem hiç
Adını diydugum ama görmedigim bir sey icinde meyve olarak neler var en basitinden denemek istiyorum
Süt, yoğurt, muz, çilek, bal (öğütülmüş kuruyemiş opsiyonel)
Smoothie yapmayı hiç beceremedim. Nasıl yapılır bilgim de yetersiz
Hiç içmedim. Nasıl bir şey oldugu hakkında bilgimde yok :)
Taze meyveler mutlaka olur
Süt, meyveler, yulaf bazen de chia tohumu
Smoothie içmiyorum 😂
Taze meyve, öğütülmüş çerez ve süt bir de buz...
Smoothie tercih etmiyorum meyveli yoğurt şahane.
Çok tükettiğim bişey değil
Smoothie içmiyorum.
Taze meyve ve chia tohumu
Çilek olabilir
Muz 🍌
Içmedim bunu rjjr
Bıldırcın yumurtası
Süt ve muz
Kuru kayısı
Kivi
Taze meyve
Sevgim