Yeme & İçme Yemekte asla vazgeçemediğiniz baharat hangisi? kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Tuz zaten vazgeçilmez bunu es geçiyorum...Salatalarınız için kullandığınız bir baharat...Et tavuk balık için kullandığınız baharat...Ama biri vardır ki illaki vazgeçilmez sizin için hangisi vazgeçilmez...#baharat#antep Pul biber Karabiber Kekik Kimyon Sumak Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Süpersss Yemekte asla vazgeçemediğiniz baharat hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,9b cevap paylaştı. Her yemeğin ayrı bir baharatı var Bazen zerdeçal bazen kimyon bazen karabiber bazen kekik hepsini farklı bir yemeği var diyebilirim 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Pul biber ve Kekik 1 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Salatada feslihen, et ve tavukta kekik ve acı pul biber, sakatatta kimyon ve kekik, balıkta dereotu marinesinde 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Pul biber olmazsa olmaz. Kekik evlere çok yakışır. Kimyon ciğer şiş ve mercimek çorbasına çok yakışır. Kara biber tavuklu pilavla güzel gider 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yemeklerde ve salatalarda en çok kullandığım baharat kırmızı toz biber 1 0 Yorumla
1Garaguzzu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Karabiber aşktır candır. 🥰belki sonra pul biber 0 0 Yorumla
Moon-girl Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Karabiber veya pul biber, vazgeçilmezim, acıları severim 😂 0 0 Yorumla
Üyeismibulamadı12 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Pul biber hepsi, tavuk çorbası pul biber ve karabiber, pide kekik ile severim. 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Pul biber ve karabiber tabi yemeklerin çeşidine göre değişir. 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kekik ve acı biber 🍀 1 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 926 cevap paylaştı. Şu sıralar kimyona taktım 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zencefil ve zerdeçal. 0 0 Yorumla
ElXTurco Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Sumaklı soğanlı yapılmış salata harika oluyor. 0 0 Yorumla
SeroQuel_ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Her yemeğe mutlaka pul biber kullanırım 0 0 Yorumla
meetesa Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 68% +1 yıl Siverekli adam pul biber olmadan yaşayamaz 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Pul ve karabiber 0 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Pul biber 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 753 cevap paylaştı. Çok seviyorum kiyonu 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı. Hepsi 0 0 Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 502 cevap paylaştı. Sumak tabiki 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Pul biber 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Sumak 0 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Pul biber.. 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Pul biber 0 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nane 0 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı. Pul biber kara biber 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Pul biber 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Her yemeğin ayrı bir baharatı var Bazen zerdeçal bazen kimyon bazen karabiber bazen kekik hepsini farklı bir yemeği var diyebilirim
Pul biber ve Kekik
Salatada feslihen, et ve tavukta kekik ve acı pul biber, sakatatta kimyon ve kekik, balıkta dereotu marinesinde
Pul biber olmazsa olmaz. Kekik evlere çok yakışır. Kimyon ciğer şiş ve mercimek çorbasına çok yakışır. Kara biber tavuklu pilavla güzel gider
Yemeklerde ve salatalarda en çok kullandığım baharat kırmızı toz biber
Karabiber aşktır candır. 🥰belki sonra pul biber
Karabiber veya pul biber, vazgeçilmezim, acıları severim 😂
Pul biber hepsi, tavuk çorbası pul biber ve karabiber, pide kekik ile severim.
Pul biber ve karabiber tabi yemeklerin çeşidine göre değişir.
Tuz, kekik ve karabiber olabiliy
Kekik ve acı biber 🍀
Şu sıralar kimyona taktım
Zencefil ve zerdeçal.
Bunların hepsini katıyorum
Kara biber pilava çok yakışıyor.
Sumaklı soğanlı yapılmış salata harika oluyor.
Bunların hepsini severek yiyorum
Pul biber olsun yeter...
Pul biberden vazgeçemem
Her yemeğe mutlaka pul biber kullanırım
O yedi türlü yok mu berbat 🤢
Baharat sevmiyorum
Siverekli adam pul biber olmadan yaşayamaz
Pul ve karabiber
Kekik hariç diğerleri.
Pul biber nane kekik ve
Pul biber
Lezlet katiyor