12 günde bu göbek gidermi (çok gitmesede olur) nerdeyse hiç bir şey yemiyorum leslie yapıyorum 40 dk plank yapıyorum 40 saniye 3 set halinde arada göbek hareketleri

12 günde bu göbek gidermi (çok gitmesede olur) nerdeyse hiç bir şey yemiyorum leslie yapıyorum 40 dk plank yapıyorum 40 saniye 3 set halinde arada göbek hareketleri
40dk plank mı yaprak gibi titremiyorsan bravo valla her gün bir saat yürüyüş sabah 2 yumurta akşam da mercimek nohut evde ne protein varsa yiyorsun en geç 6 da bitir gece yatmadan önce de yoğurt olur kefir olur içiyorsun 1 haftada bile değişiklik görürsün
Cevap
11Cevap
Hayır 12 günde gitmez ama ufak değişiklik olabilir belki
Çok göbeğin yok normal bence Kısa zamanda kilo vermek için saunaya girersen faydası olur.
Plankla ne kilo verecekmişsin hemde 12 günde. Onun yerine düzgün spor yapsana vücudunu hareket ettir. Kosabilirsin mesela
Leskie yapıyorum
Yinede zor sanki
Bu izler doğum çatlağı diyorlar o mudur, yoksa kendinimi paraladın
Bu ne aşkım böyle neden bu kadar çatlak doğum mu yaptın
Boyun, kilon kaç bilmiyorum ama kalıcı çözüm olmasa da öğün eksiltir ve uzun aralıklı açlıklar yaparsan incelme olur.
Büyük ihtimalle aniden kilo aldın o yüzden bu çatlaklar. Hayır en az 2-3 ay idman yapman lazım.
Neden tırnak izleri var= ?
İradeli olursan gider
Çok mükemmel bir göbeğiniz var
Doğum mu yaptın
Düzgün programla gider
12 gün çok kısa
Gidet
Masajla yapıyoruz bölgesel incelme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?