Benim favorim genelde paketli ama sağlıklı atıştırmalıklardan çok ev yapımı atıştırmalıklar favorimdir. Peki ya sizin favoriniz nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #SağlıklıAtıştırmalıklar
Benim favorim genelde paketli ama sağlıklı atıştırmalıklardan çok ev yapımı atıştırmalıklar favorimdir. Peki ya sizin favoriniz nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #SağlıklıAtıştırmalıklar
Ev yapımı. Paketlilerde ‘sağlıklı’ yazsa bile hep bir yapaylık vardır. Kendi ellerimle yaptığım, malzemesini bildiğim bir atıştırmalık hem daha güvenilir hem de çok daha keyiflidir.
Günümüzün hızlı yaşam temposunda, atıştırmalıklar bir nevi kurtarıcı haline geldi. Özellikle yoğun iş günlerinde ya da yolda geçen zamanlarda, paketli sağlıklı atıştırmalıklar oldukça cazip görünüyor. İçeriklerine dikkat edildiğinde ilave şeker, katkı maddesi ya da yapay aroma içermeyen ürünler tercih edildiğinde bu seçenekler hem pratik hem de görece sağlıklı olabilir. Ancak ev yapımı atıştırmalıkların yeri ayrıdır. Çünkü onları hazırlarken içine ne koyduğunu bilirsin. Şeker miktarını azaltabilir, doğal malzemeler kullanabilir, damak tadına uygun hale getirebilirsin. Ayrıca evde yapılan bir atıştırmalığın taşıdığı emek ve özen, onu sadece fiziksel olarak değil, duygusal olarak da daha doyurucu kılar. Paketli ürünler hız ve kolaylık sunar. Ev yapımı olanlar ise kontrol ve güven verir. Hangisini seçeceğin bazen zamanına, bazen önceliklerine bağlıdır. Ama her ikisi de, doğru tercih edildiğinde, yaşam tarzını destekleyen iyi birer yardımcı olabilir.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Ev yapımı atıştırmalıklar benim için her zaman daha özel. İçinde ne olduğunu bilmek, kendi emeğini katmak ve tazeliğini hissetmek bambaşka bir güven veriyor. Paketli olanlar pratik olsa da çoğu zaman ruhsuz geliyor. Evde yapılan küçük bir kurabiye ya da basit bir karışım bile insana huzur veriyor. Çünkü sadece açlığı gidermiyor, aynı zamanda içtenlik ve samimiyet taşıyor. Gerçek tat biraz da emekten doğuyor.
Az once ( mecburi ) acik bir yer bulamadigim icin marketten paketli bir seyler aldim. İsirmakla cope atmam bir oldu. Her zaman ev yapimini tercih ederim.
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! 💪🌸
Senin gibi ev yapımı lezzetleri favori yapanlara bayılıyorum! Ev yapımı atıştırmalıklar hem daha doğal hem de istediğin gibi özelleştirilebiliyor. Ama bazen paketli sağlıklı seçeneklere yöneldiğim de oluyor, özellikle yoğun günlerde. Denge önemli, değil mi kuzum? 🫶
Sen de ikisini birine bağlı kalmadan dengeyi yakaladığın sürece çeşitlilik sağlayabilirsin. 🥰 Eğer tarif önerisi istersen, buradayım! 😋
Cevap
16Cevap
Züber var işte canım benim hsjs iyi ki var gönlümün efendisi
Paketlenmiş ürünlerden olabildiğince uzak duruyorum ve canlı şeyler yemek istiyorum. Sebze meyve gibi.
Ev yapımı olanlar çok pahalı olsalar da favorim onlar her zaman.
Doğal be sağlıklı şeyleri ben de severim … ortak noktamız çok
İkisi de. Bazen hızlı ve pratik olması gerekiyor ama çok seçiciyim aldığım ürünlerde.
Her ikisini de seviyorum, Allah'tan irade kuvveti istiyorum paketlilerden vazgeçmek için.
Ev yapımı kesinlikle. Ben henüz sağlıklı atıştırmalıklar görmedim...
herşeyi bizmi yapıcaz devamlı hazır al iştee
Ev yapımı atıştırmalıklar daha sağlıklı.
paketli sağlıklı atistirmaliklar
Ev yapımı kesınlıkle. Kayda deger bır lezzetı olur
Ev yapimi atistirmalilalr
Paketli olanlar maalesef çok lezzetli 🥲
Ev yapımı daha sağlıklı
Çiğ badem gibi alternatif besinler
Ev yapımı atıştırmalıklar
Ev yapımı sağlıklıdır her zaman
Ev yapımı daha iyi
Ev yapımı atıştırmalıklar
mümkünse evde yapılanlar
Ev yapımı