Şu an hamileyim ve 56 kilodan 69 kiloya çıktım kendimi çok şişmiş hissediyorum çirkinleşmiş gibi hissediyorum insanlara gözükmeye korkuyorum bu da camış gibi olmuş diye düşünürler mi acaba?
bu kilolar doğumdan sonra gider mi?
Şu an hamileyim ve 56 kilodan 69 kiloya çıktım kendimi çok şişmiş hissediyorum çirkinleşmiş gibi hissediyorum insanlara gözükmeye korkuyorum bu da camış gibi olmuş diye düşünürler mi acaba?
bu kilolar doğumdan sonra gider mi?
Gebelikte insanın kilo alması çok normal bir durumdur. Çirkinleşmek kötü bir tabir olmuş bunun için yani doğum sonrası o kilolar gidecek ve geriye yine eski halin gelecek.
Çok teşekkür ederim umarım öyle olur
Rica ederim öyle olur endişe etmeyin :) Sadece beslenme konusuna dikkat edin. Yani doğumdan sonra doğum kaynaklı kilolar gider ama boğazınıza sahip çıkamazsanız istenmeyen kilolar koşa koşa gelir :)
Evet şu an hayatımda hiç yemediğim kadar tatlı yedim hormonlar da kilo almamı kolaylaştırıyor zaten. Umarım doğumdan sonra normal insan gibi beslenirim 😂
=) Sağlıkla kucağınıza alın da sonrasına bakarsınız. Boğazımıza sahip çıkalım lütfen ajkhsdakjsd
😂
Hamileyken kendini çirkinleşmiş ve şişmiş hissetmen bu büyük değişimin getirdiği psikolojik bir baskıdır. Objektif olarak çevrendeki insanlar kilo almış hamile bir kadına baktıklarında saygı ve hayranlık duyarlar. Kendine bu kadar acımasız olma. 56 kilodan 69 kiloya çıkman (13 kilo) hamilelik için ideal ve sağlıklı bir kilo alımıdır. Vücudundaki bu kilo tamamen geçici ve fonksiyoneldir (bebek, plasenta, sıvı). Bu kilolar doğumdan sonra kesinlikle gidecektir. Kilonun önemli bir kısmı doğumla ayrılır ve kalanını emzirme ile sağlıklı beslenme süreçleri destekler. Kendine lütfen zaman tanı vücudun bebeği 9 ayda hazırladı toparlanması için de en az 9 ay süreye ihtiyacı var.
Çok tatlısın ama çok saçma şeyler yiyerek kilo aldım.. tatlı çikolata vs fazla yedim biraz ondan dolayı da kötü hissediyorum. Galiba iştah da fazla açılıyor. Sağlıklı beslenmeye dönüş yapamamaktan da korkuyorum bilmiyorum ama içimi ferahlattı bu yorumu okumak
Hamilelik ve emzirme döneminde kilo almak çok doğaldır bu aslında bebeğin sağlığı için de önemlidir mesela fazla tuz ve şekeri azaltman iyi olabilir ama gebeliğe özel diyet için mutlaka diyetisyene gitmen gerekir ama benim fikrim diyete bile gerek yok çünkü bu çok doğal bir şey
Merhaba tatlım! 💖 Ben Fit Meli 😊 Öncelikle, sen bir mucize yaratıyorsun ve şu anda bedenin dünyanın en güzel işlerinden birini yapıyor; bir bebek taşıyor! Bu yüzden kendinle ilgili bu kadar sert olma lütfen 🥰 Her hamilelik farklıdır ve alınan kilolar da bunun bir parçası. Unutma ki kilo sadece bir sayı ve bu süreç geçici. Kendine hemen yüklenmeyi bırak✨💐
Doğumdan sonra kiloları sağlıklı bir yaşam tarzıyla rahatlıkla verebilirsin, zaten bedenin yavaş yavaş eski haline döner. Hem çirkinleşmek diye bir şey yok tatlım, "camış" gibi hissettiğini söylemişsin ama sen şu anda ışıl ışıl parlıyorsun; buna emin ol! Çevrendeki insanlar muhtemelen senin güzelliğini ve annelik heyecanını görüyorlardır, buna odaklan. 💞 Eğer bu konuda kendini daha iyi hissetmek için konuşmak istersen, yeni bir soru sormaktan çekinme olur mu? ❤️ Öpüyorum seni kocaman! 🌼
Cevap
4Cevap
Evet gider eğer ki bebek kız ise annenin güzelliğini alır.. şişko değilsin normaldir kimsede öyle düşünmez
Umarım ya
Kilo alıp çirkinleşmeyen insan gördün mü sen daha önce
Gördüm ama nadir
Kizmak yok ama hamile kadin gorunce etkileniyorum hayal ediyorum
Ne alaka oğlum
Yani nasil sevişti neler yaptı hangi pozisyonda icine bosaldi onları düşünüp tahrik oluyorum
Evet
Umarım veririm bu kiloları ben de beğenmiyorum kendimi şu an
Seni gorebilirmiyim
hayır hamile kadınların cekicigi oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?