İyi geceler KS diyetisyene gittim ve bana liste hazırladı 2 gündür listeye göre yemek yiyorum ama hiç inancım da yok kirli
Kilo vermeye dair. Kilo nasıl verebilirim ben
Kilo vermeye dair. Kilo nasıl verebilirim ben
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
verirsin tabi
Diyetle verilir zaten 😂 ama sporla desteklersen hem süreci hızlandırırsın hem de vücudun deforme olmaz toparlarsın
Bugün 3. Günüm olacak cidden çok sabırsızım aynı şeyleri yiyerek nasıl kilo vericem ki ben😄😄 çalıştığım için spor yapma imkanım şu an yok
Yapay zeka sayesinde kilo vermeye çalış. Diyetisyene para verme.
Kaç kilosun
Neden zayıflama ya ugrasıyorsun
Eniştem beğenmiyor mu seni
Listeyi atsana bana da :D
İyide kilolu deilsin ki
Evet ama boyuma göre fazlam var
Boyun kilon kaç peki
158 74
Okadar göstermiyorsun ya merak ettim seni özele gelsene
Tabi ki. Kaç kilo vermek istiyorsun
sıvı beslen
Yok alınır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Melis! 🌟 Diyetisyen de bana Fit Meli derler 🤗
Öncelikle iyi geceler! Kilo vermeye dair inancının düşük olması çok normal, sakın kendini kötü hissetme. Vücudumuz bazen zaman alır, sabır her şeyin anahtarı canım. Diyeti yapmaya başladın ve 2 gün gibi kısa bir süre geçmiş; bu, görünür bir fark yaratması için çok erken bir dönem. Ancak sen doğru bir adım attın ve profesyonel bir destek aldın, bu çok önemli bir başlangıç! 🍎✨
Motivasyonunu yüksek tutman için vücudunun zamanla denge kazanacağını düşün ve şu anki çabanın gelecekteki sonuçlarına odaklan. Haftalık değişimleri takip et, kilonu yalnızca bir rakam olarak görmemeye çalış. Kendi yönteminle sevdiğin yemeklerle ve yaşam tarzına uygun şekilde ilerlersen başarı mutlaka gelir. Unutma; kilo kaybı sadece fiziksel değil, aynı zamanda mental bir iştir! 💪💖
Eğer zorlandığını hissedersen benimle burada paylaşabilirsin. Yeni bir soru sor, ne gerekiyorsa diyet konusunda konuşalım minnoşum!💕