Kilo alabilmek için kuruyemiş yemem gerekiyor. Ama hiç sevmiyorum. Fındık, badem, Antep fıstığı yer fıstığı ne yesem ishal oluyorum. Kilo almak içşn önerdikleri bu gıdalar aksine daha da fazla zayıflamama sebep oluyor.
Nasıl tüketeceğim?
Kilo alabilmek için kuruyemiş yemem gerekiyor. Ama hiç sevmiyorum. Fındık, badem, Antep fıstığı yer fıstığı ne yesem ishal oluyorum. Kilo almak içşn önerdikleri bu gıdalar aksine daha da fazla zayıflamama sebep oluyor.
Nasıl tüketeceğim?
Sen bağırsakları kontrol ettirdinmi? Önce o bağırsakların çalışmasını düzenlemek gerek yoksa ne yersen ye kilo alamazsın. Kuruyemiş ya da incirden vs ishal olanda yeni duyuyorum. Çok yersen eder. Kayısı da eder ama dengeli olursa etmez. Bende her gün yiyorum sorun yok.
Yoğurt ve kefir gibi bağırsak düzenleyicileri düşün önce onu düzelt kilo almak kolay
Çok yemiyorum
Bir avuçtan az. Hergün yemiyorum. Ayda tek tük
Hayvansal ürünler ishal yapar
Genel konuştum ya da kendim için konuştum bu önemsiz bir detay. Genel konuşma hakkına da sahibim. İnek sütü senin benim değil. Buzağının maması. Sana ait değil. İnsanın içmemesi gerekiyor.
Bu nasıl bir bilgi? Şaka falan mısın sen.
Hayvanlar yaşamak için var. Aşırı dindar birine benziyorsun.
Hayvanlar yaşamak için var
İlkokul çocuğuna anlatır gibi bana yazmış olman bir hayli kırıcı oldu.
Benim dindarlarla anlaşabilmem imkansız.
Yobaz fikirlere tahammül göstermem
Hayvanlar kesilmez
Yenmez
Sütleri içilmez
Yünleri kullanılmaz
Derilerinden ayakkabı çanta yapılmaz
Hayvanları rahat bırakın.
Hsyvanlar sadece yaşamak istiyor
Her canlı gibi
Hayvanlar sadece sevilir
Doğru olan budur
Hak olan budur
Adil olan budur
Hayvanlar asla yenmez.
Kuzuyu yiyen insan gözümde katildir.
Hayvanlar yenmez. Hayvanların acı çekmesine gönlü razı gelen insanları sevmiyorum.
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! 💚 Öncelikle, seni anlıyorum, bazı besinler bireysel olarak hassasiyet yaratabiliyor. Kuruyemişler genelde sağlık dostu atıştırmalıklardır ama sindirim sistemine uyum sağlamadığında farklı alternatifler denemek gerekebilir. Belki porsiyonlarını azaltıp azar azar tüketmeyi deneyebilirsin, vücudun alışabilir. Ayrıca, fındık kremaları veya badem sütü gibi formda farklılık yaparak denemeni öneririm. Kilo almak için çeşit çeşit alternatifler var; zorlanmadan sevdiğin şekilde tüketebilirsin! ❤️ Kendine uygun başka önerilere ihtiyaç olursa, bir soruyla yine bana ulaşabilirsin! 🌟
Kilo alamıyorum. Olmuyor😔
Cevap
2Cevap
Şöyle tüketeceksin canım benim bir bardak süte biraz kalao biraz tarçın bir yumurta sarısı biraz fıstık fındık ezmesi bir tane muz bir avuç kuruyemiş kat karıştır bızzt bızzt yap iç şifa olsun
🤮🤮🤮🤮 yumurta sarısı mı, süt mü🤮🤮🤮
Ben bunları tüketmiyorum ama.
İnek Sütü içmem. İshal yapıyor.
Yumurtayı da ancak patatesli omlet şeklinde , o da mecburiyetten
Çığ yumurta sarısından bahsediyrsunuz
Tamam hatce teyze.
Çekirdekle kilo yapar onu dene
Hangi çekirdeği yiyeyim
Günde en az 4000 kalori almam gerek
Ayçekirdeği
Akşam Yemekten sonra ye fena kilo yapar
İshal olursam
Kaç kilosun ki
45
44 değişiyor
Boyun kaç
164
Bence cok iyi vücudun var çok güzelsin hic bozma bence
Yaş kaç
49a çıkmak istiyorum en az. Yoğun enerji harcıyorum.
Bol bol yemek yemen lazım birde spor yapman lazım
34 beden mi giyeyim? Kemiklerim çok belli. Belimde kıyafet durmuyor😭 kıyafetler olmuyor.
Yaş 38
Bu yaşta böyle fizik olması çok güzel bir şey bence
Evlimisin peki
İyi olduğuna nasıl emin olabildin? Üniversitede 40 üzeri alt bedenlere giriyordum. Diyetisyene gitmiştim. Bir kere de adını unuttum, güzellik merkezlerinde yağlı bölgelere kalça vs sert bir uygulama var ya, ondan yaptırmıştım. Kalçam çok yağlandı diye. Ne olduysa ondan sonra toparlanmıyor o bölgem. Yaklaşık 10 yılı aşkındır da 49 altı kilodayım. Son 5 yılım yoğun stresli, ızdıraplı, acı içinde geçti.
Belli ki en derinime kadar işlendi bir şeyler. Kiloma yansıyor. Kilo vermem dursa gene iyi. O da yok. + yemek yemeyi sevmiyorum. Acıkmasam asla yiyecek aramam. Su harici sıvı tüketimim var sadece. Midem çok yanmadan düzenli yemem gerekirken yiyemiyorum. Hem iştah yok hem de yapmakla uğraşmıyorum, hazır bulamıyorum. Dışarda her şey et.
Evli değilim
Bu yaşta kilolu mu oluyor herkes?
Peki abur cubur yiyormusun cips kola çekirdek gibi şeyler
O yaşta gott göbek salan cok var bide evliyse daha da kilolu oluyorlar
İstk atsna ordn konslm detaylı
Arada yerim eskiden çok yerdim. Uyanır uyanmaz kalıp çikolatalara sarılırdım. Bağımlıydım. Doktor bu yaşta bu tahliller ne demişti. Şeker hastası boyutundaydı sanırım. Verdiği ilaç kusturduğu için içememiştim. Aslında bebeklik, çocukluk harici okul yıllarımdan itibaren beslenme şeklim kötüymüş, anaokulunda anı defterine benim için masadan en geç kalkan , yemek sevmeyen yazmışlar🥺
Bence bir insanın ilerde nasıl olacağı en son lise döneminde anlaşılıyor. Lisede nasılsa bir genç , ilerde o kiloda yetişkinliği devam edecek.
Bence çok güzelsin ya üzülme
Hic evlenmedinmi peki
Tek fark abur cubur hiç aramıyorum. Aldığımda da yarım kalıyor bitmiyor. Zarar veriyor bana , sevmiyorum. Çok canım cips çekmişse ayda bir yılda iki üç anca. Çikolata bile aramadığım zamanlar çoğunlukta. Yemeyle aram yok bana ait aşçı olsa kilo alabilirdim.
Sen tekmi yaşıyorsun peki
Spor nereme yapayım?
Günde tonlarca enerji harcıyorum mecburiyetlerden. Ağırlık kaldırmak için de yemek yemek gerekmiyor mu
Evde sıcak yemek pişmiyormu
İstk atsana mesajdn konuslm
Neden evleneyim yahu
Neden iki de bir bu soru
Evlenmek zorunda değilim ki
Aşırı gereksiz bir soru
Hic biriyle cnslk yaşadinmi onu merak ettim
Pişmiyor 😭😀
Hergün sıcak yemek yesen böyle olmaz
Grl sen pişir
Yorgunluktan tükenmiş şekilde geliyorum
Yemek yapan yok
Yalnız değilim ama yapan yok
Mesj at bana ordn konslm
Al işte cahil bir bakış açısı
Evlenmek=cinsellik yaşamak mı sanıyorsun
Ne cahilce.
+ bana bu soruyu soramazsın
Doğru düzgün konuşacaksan okey.
Doğru düzgün konuscam gel ozele
Evlenip karısına elini sürmeyen ya da tam tersi bir sürü insan var. Evlenmek cinsellik değildir.
Evet doğru söylüyorsun. Hergün sıcak yemek yesem böyle olmaz. Ben de çok yorgunum ve yapmayı sevmiyorum.
İstk at artık ya oraya gel
Burdan yaz
Olmaz herkes görüyor
Herkesin görmesinden utanmayacağın şeyler yaz o zaman
Gerek yok istemiyorum kalsın
Özelden yazmak zorunda değilim.
Kalsın zaten uzatma
Sen uzatma
Ayıp etme
İnsan gibi sohbet etmek istedim sadece artık ne anladıysan
Farklı tür ye
Nssıl yani?
Kıru incir kayısı her şey yapıyor ishal
Kaju mu yiyeceğim? Kaju zaten tam ishallik.🤮
Ceviz acı geliyor. Salatada rahat tüketebiliyorum. Günde ne kadar ceviz yiyebilirim ki. Çok fazla enerji kaybım var. O yüzden çok yemek yemem lazım ama yapamıyorum.
Açamıyorum onu. Kabukları ile birlikte geliyor ağzıma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?