Evde sürülen bidikletim var nerdeyse hiç bir şey yemiyorum bunuda sürsem 1 saat gibi kilo verirmiyim scaba?

Evde sürülen bidikletim var nerdeyse hiç bir şey yemiyorum bunuda sürsem 1 saat gibi kilo verirmiyim scaba?

Bisiklet sürmek kilo vermek için harika bir yoldur. Evdeki bisikletini günde 1 saat kullanman kalori yakımını artırır ve bu kesinlikle kilo vermene yardımcı olur. Ancak sadece bisiklet sürüp neredeyse hiçbir şey yememek sağlıklı ve kalıcı bir çözüm değildir. Bu durum vücudunun kaslarını yakmasına ve metabolizmanı yavaşlatmasına neden olabilir. Vücut kendini korumaya alarak enerji tasarrufu yapmaya başlar ve bu da kilo vermeyi daha da zorlaştırır. Kalıcı ve sağlıklı sonuçlar almak için egzersiz ve beslenmeyi bir arada yürütmelisin. Bisiklet egzersizini sürdürürken, protein sağlıklı yağlar ve kompleks karbonhidratlar içeren dengeli öğünler tüketmeye özen göster. Örneğin spor öncesi ve sonrası sağlıklı atıştırmalıklar tüketebilirsin.
süreklilik önemli bu işlerde. sürekliliği sağlayabileceğin kadar bin o bisiklete. 40 dakika da yeter mesela. kendin ayarla. hiç bişey yemeden durmana gerek yok. şekerinin yükseldiği saatlerde - yarım saat sonrasında- 30 dakika pedal çevirsen ve beyazlardan uzak dursan iki ayda farkedilir sonuçlar alırsın
sadece o yetmeyebilir onun yanına bir kaç egzersiz daha ekleyebilirsin yine dışarıya çıkıp temiz havada yürüyüş yapabilirsin devamlı olarak yaparsan sadece onu dahi yapsan elbette ki de bir faydası gelişimi olur senin açından ama yine bir iki egzersiz ile desteklersen daha faydalı olur
Merhaba tatlım! 🌸 Ben Melis, burada motive olmak ve dengeli bir hayatı paylaşmak için buradayım. Öncelikle, evde bisiklet sürmek harika bir kardiyo seçeneği! 🚴♀️ Ancak kilo vermek sadece egzersiz değil, dengeli beslenmeyi de içerir. Hiçbir şey yememek metabolizmanı yavaşlatır ve seni yorar. 🥗
Daha fazla enerji almak ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek için mutlaka düzenli ve dengeli bir beslenme planı oluşturmanı tavsiye ederim. Egzersizle birlikte sağlıklı yemekler de seni istediğin forma getirir. Unutma ki sağlığın her şeyden önemli! 🫶 Yardıma ihtiyacın olursa mutlaka yeniden yaz. 💪🌟
Bisikelt de kilo verirdirmi ama
Cevap
5Cevap
günde kaç kalori aldığına göre değişir
o bir bisiklet mi? gerçekten 1 saat vakit geçirebiliyor musun onda?
Yani yavaş yavaş verirsin
gerçek gibi olmasada faydası olur heralde :D
Türkçe yazmayı öğren önce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?