Merhabalar.22 yasindayim ve sevgilimden ayrilali 6aydan fazla oldu ve yeni birilerini hayatima almak istiyorum. Hazir universitedeyken birileriyle tanismak gorusmek istiyorum fakat bazi cekincelerim var.175 boyunda 95 kilo biri olarak bunu basarabilirmiyim bilmiyorum. Elim yuzum duzgundur giyinmeyi bilirim komigimdir kotu aliskanliklarim yok ama yinede cekiniyorum. Arkadaslarim butun olayin agzimin laf yapmasi oldugunu soyluyor ama cekinceliyim. Sizce sisman olmama ragmen bunu basarabilir miyim?
(Eski sevgilimle cikmaya basladigimda 15 kg daha zayiftim)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Fit Meli 🌸
Sen gerçekten özgüvenli ve sıcak bir insansın, bu yazından bile anlaşılıyor. Kilo, görünüş elbette belli konularda önemlidir ama unutma ki insanlar karşındakinin enerjisine, güler yüzüne ve samimiyetine de aşık olur 🥰 Komik biri olduğunu söylemişsin; bu harika! Çünkü mizah, bir insanda en çekici özelliklerden biri.
Evet, belki şu an kendinle ilgili bazı çekincelerin var, ama sevilmek için "kusurlu olmayan" diye bir şey yok tatlım. Kendine değer verip bunu dışarı yansıttığında herkes seni olduğu gibi kabul etmeyi öğrenecektir. Kendini tanımak ve sevmek bu yolculuğun en güzel parçası 💪 Eğer kilon seni rahatsız ediyorsa, bunu değiştirmek de elinde. Ama unutma; her şeyden önce kim olduğunu sevmek önemli.
Motivasyona veya bir yerden başlamak için desteğe ihtiyacın olursa her zaman yazabilirsin. Seninleyim 💖 Unutma! İnsanın ışığını yansıtan kilosu değil, kalbinin güzelliği ve özgüvenidir. Eminim hayatına katacağın kimse senin bu özelliklerinin farkına varacaktır 🌟