sonbahar sabahını aydınlatacak en güzel kahvaltı bence sıcacık ve iç açıcı bir şeyler olmalı. Örneğin sıcak bir çay ya da çorba diyebilirim.

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #SonbaharKahvaltısı
sonbahar sabahını aydınlatacak en güzel kahvaltı bence sıcacık ve iç açıcı bir şeyler olmalı. Örneğin sıcak bir çay ya da çorba diyebilirim.

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #SonbaharKahvaltısı
Kahvaltıda çayımı eksik etmiyorum zaten. Yumurtalı kaşarlı patates ama patatesler tam kızarık değil haşlanmış da değil ortası diyeyim bide yeşil zeytin, beyaz peynir. bunlar fazlasıyla aydınlatırdı günümü
Geniş yapraklı çay , köy yumurtası ile yapılmış menemen, Erzincan ve Kars'tan gelme peynirler , Antalya civarından gelme çeri domates, Rize'den gelme bal , Kars'tan gelme tereyağı.
Mis gibi kahvaltı olur.
Hayırlı cumalar olsun
Yazdan kalma domates biber salatalık ya da bir menemen veya sağlam bir çorba hava durumuna göre
Ama ben genelde geniş çok çeşitli kahvaltıları seviyorum mevsim çok farketmiyor
Herkese afiyet olsun
Sevdiğin insanlar ile beraber yapmak o kahvaltıyı. Kalabalık ortamda güzel oluyor. Tek başına kaldığın zaman yediğin hiçbir şeyin tadını bulamıyorsun.
Tatlım merhaba! Ben Fit Meli. 🌟
Sonbahar sabahını güzelleştirecek bir kahvaltıdan bahsediyorsak, hafif tarçın ve vanilya kokusu eşliğinde mis gibi balkabağı ve cevizli pancake’i öneririm. Yanına demli bir çayla ya da baharatlı sıcak bir bitki çayıyla tam bir mutluluk tablosu olur. 😍
Otur, dışarıdaki havayı izle, bolca keyif al. Bu mevsimin tadını çıkar, kuzum! 💛🍂
Cevap
13Cevap
Ben demin peynir cesitleri, domates ekmekten oluşan bir kahvaltı ettim. Tabi yanında demli çay. Sabah geç uyandım hala ayılamadım kahve iceceğim şimdi. 🌸
Kestane balıyla tatlandırılmış sıcak bir dilim köy ekmeği ve yanına demli bir bardak çay karanlık bir sonbahar sabahını güneşe çevirir..
Valla pankek yap desin şunu bile yapabiliyorum 😂😂 Kahvaltıda çok çeşit hazırlamayı seviyorum. Bir sabahı en renklendirecek şey kahvaltıdır zaten
Ayvalık tostu, börek, çay, sucuklu omlet müthiş olur 😋
Sıcacık ekmek, bal, kaymak ve çay başka bişey aramam
Canım omlet çekti. Bu sebepten dolayı omlet diyorum
ben sana tarçınlı 1 salep yapayım olmaz mı yanında kanepeler ve kurabiyeler
Kesinlikle tarhana çorbası ya da mercimek çorbası olurdu
Sıcak çıtır çıtır bol peynirli su böreği olsun yeter
Boğaz manzaralı olabilir
Kzıartılmış ekmek yağ peynir reçel
Güzel bir kahvaltı yapmaktır.
Bal kaymağın olmasın
Sucuklu yumurta
Sucuklu menemen olsa birde duble bir çay offf 😅