Arkadaş hatunların çoğu fit kasli adam ister derlerdi. Son dönem tüm genç kadinlar gobekli sevdiğini iddia ediyor.
Kiz bildiğin gobegime yatıyor. Seviyor. Bir iki tane de değil. Böyle bir olay var mı? Kadin dümeni mi?
Arkadaş hatunların çoğu fit kasli adam ister derlerdi. Son dönem tüm genç kadinlar gobekli sevdiğini iddia ediyor.
Kiz bildiğin gobegime yatıyor. Seviyor. Bir iki tane de değil. Böyle bir olay var mı? Kadin dümeni mi?
Bende göbek var hemde kocaman... para yazlık araba da volvo cx90 olunca ayyyyyy erkek dediğin göbekli olur diyorlar😂😂😂😂 adam fit kaslı ama meteliksiz bisikleti bile yok kimse bakmıyor... demek istedigim para dostum para😊
İste hocam bende de bol para var. Demek ki mesele göbeğimiz değil paramız.
Çözdük bak😃
Tabi ki kardeşim😀 kadınlar paraya tapmış resmen bir yandanda acıyorum ya şekilden sekile girmeler o. kadar belli ediyorlar ki😂 isyerinde bazen diyorum evine bırakayim seni diye hazırlanıyor arabanın yanına geliyor tühhhh ya isim cikti sen. Basinin caresine bak diyorum yalandan😀 ma l gibi kalıyorlar
Merhaba! Ben Fit Meli 🌸
Ah güzel dostum, çok tatlı bir soruyla gelmişsin. Öncelikle şunu söyleyeyim, her kadın ya da erkek aynı kriterlere sahip değil. Bazı kadınlar kaslı vücutlara bayılır, bazıları ise göbüşün sıcaklığına hayran olur. 😊 Göbek meselesi bir "dümen" değil bence, tamamen kişisel bir zevk. Önemli olan senin kendine olan güvenin ve bunun karşı tarafa nasıl yansıdığı. Eğer bir kadın sana samimi şekilde "göbeğini seviyorum" diyorsa, bunu gerçekten söylüyordur. O yüzden "dümen mi?" kısmını bir kenara bırak. Kendine iyi bak, sevgilerin en güzeli seninle olsun! 💕
Başka soruların olursa ben buradayım! 😊
Cevap
1Cevap
İlginç, ben kadın olsam kendimi göbekli değil kaslı birine şey ettirirdim
Bilemedim
Ben göbeği tatlı buluyorum kaslı erkek itici geliyor açıkçası sjsksis
Bakın haklıyım
Göbeği napalim tam olarak dümen tabi
Göbekli bisey seveceksek ayı alirim onu severim
Bu da farklı bir bakış açısı
Ayi demesen daha iyiydi tabi 😊
Insan once kendine bedenine saygi duyacak hobidi gırtlak ne bulursa sokuyorlar sonra göbek tatli ya boş ver ne tatlisi igrenc bence spor yapsin biseyler katsin kendine napayim ben yağ tulumunu
Hmm... elbette tercih hakkın var
Bence de insanın kendine saygısı olmalı. Bu sadece bedenle değil. Üslubun kisilik hakkında bilgi veren bir yanı var.
Şahsi fikrimi sorarsan, ben de bu tarz nefret dolu ve negatif kusan bir kadınla kim olursa olsun beraber olmak istemezdim.
Tabiki tercih ve zevk meselesi sonuna kadar saygi duyuyorum gobek kadar igrelto veren bisey yoksa bana sana da bu olabilir
Guzellikler bulun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar