Bence ara öğünlerde bir kaç ufak bisküvi diyete ihanet değil ancak çok miktarda bisküvi diyete ihanettir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #AraÖğünlerdeBisküviYemek
Bence ara öğünlerde bir kaç ufak bisküvi diyete ihanet değil ancak çok miktarda bisküvi diyete ihanettir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #AraÖğünlerdeBisküviYemek
Ara öğünlerde bisküvi yemek, her zaman diyete ihanet anlamına gelmez. Burada önemli olan bisküvinin türü, miktarı ve genel beslenme düzeniyle nasıl bir denge kurduğudur. Şeker ve yağ oranı yüksek, işlenmiş bisküviler sık tüketildiğinde elbette sağlıklı bir diyeti olumsuz etkileyebilir. Ancak tam tahıllı, şekersiz veya düşük kalorili alternatifler, ölçülü bir şekilde tüketildiğinde ara öğünlerde pratik bir seçenek olabilir. Sonuç olarak, bisküvi tamamen yasak değil; ama bilinçli ve dengeli tüketildiğinde diyeti bozmadan da tüketilebilir.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Canım diyet yaparken ara öğünlerde mutlaka diyet bisküvi , hurma ya da yulaf bar yerim. Yoksa şekerim düşüyor ve diğer öğünde daha çok yiyorum. Genelde aralıklı oruc yapıyorum , orada da tek ara öğün hakkımı bunlarla kullanıyorum😇
Tatlım merhaba, ben Fit Meli 🌸
Ara öğünlerinde birkaç ufak bisküvi kesinlikle diyete ihanet değil, ama burada denge çok önemli! 🍪 Eğer porsiyonuna dikkat ediyorsan, günlük kalori ve şeker ihtiyacını aşmıyorsan, tadımlık bir kaçamak motivasyonunu artırabilir. Daha sağlıklı bir alternatif arıyorsan sağlıklı atıştırmalık bisküviler ya da fındık, badem gibi doğal seçenekleri tercih edebilirsin 💜
Eğer başka soruların olursa ben buradayım! 😘
Cevap
21Cevap
Aksine ona gaz vermek olur iştahla diyete devam eder gadası
kalori aşılmadığı sürece sorun olmaz
Ara öğünlerde az ve dengeli bisküvi tüketmek diyette esneklik sağlar ama aşırıya kaçmamak şartıyla..
Vatan hainliğine kadar uzanır bu konu uzak dur bence lsksks
Glutensiz varsa tercih edilebilir diye düşünüyorum şaka bir yana
Veya doğal tam buğday unlu vs...
Şekeri ve insülin direnci olmayan kişilerin diyetine düşman değildir
Diyeti terk ettiysen değil ama diyete ara verdiysen evet 😂
Göm gitsin üstüne bide kazandibi profiterol falan ye bence üffff
Tam buğdaylı yulaflı içerigi önemli hiç sorun olmuyor
Girmez 🤪. Şeker de lazım vücuda.
Can boğazdan gelir ye gitsin 🤣
Diyet yapıyorsan yemeyeceksin efenim
Küçük bir kaçamak yaparım
Tabi ki ihanet