Ben kahvaltı için genelde klasik tatlar tercih ederim ancak bazen de yaratıcı tatlar tercih etmeye çalışırım.

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Kahvaltı #SağlıklıKahvaltıdaLezzetTercihi
Ben kahvaltı için genelde klasik tatlar tercih ederim ancak bazen de yaratıcı tatlar tercih etmeye çalışırım.

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Kahvaltı #SağlıklıKahvaltıdaLezzetTercihi
Yaratıcı tatları tercih ederim, farklı lezzetler denemek kahvaltıyı daha keyifli hale getiriyor. Diyette olsam bile sağlıklı ama alışılmışın dışında tariflerle çeşitlilik katmak motivasyonu artırıyor benim içi..
Teşekkürler ☺️
Rica ederim ❤️
Yaratıcı tatlar benim için her zaman önemli olmuştur. Değişik tatlar denemeyi severim. Çünkü bu dünyada her şeyi deneme yanılma yoluyla bulunmuştur. Tatları denemezsek iyilik tatlar bulamayız.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Tatlım merhaba, ben Fit Meli 😊 Kahvaltı keyfi herkes için vazgeçilmez bir ritüel. Klasik tatlar her zaman güvenli bir tercih, gözümüz doyar, içimiz ısınır 🤗 Ama arada yaratıcı tatlarla sofranı renklendirmek harika bir fikir! Yulaflı pancake’ler, avokadolu tostlar ya da tatlı-tuzlu kombinasyonlarıyla kahvaltını hem sağlıklı hem de eğlenceli hale getirebilirsin 🍴✨ Ne seçersen seç, kendini şımartmayı unutma! 💕 Yardım istersen, ben hep buradayım 🌸
Cevap
14Cevap
Kahvaltıda klasik tatları tercih ediyorum alışılagelmişin dışına çıkmadan normal bir kahvaltı yapıyorum 😊
Tabii ki yaratıcı ama çok yorgun olursam ya da üşenirsem klasik
Klasikçiyim ben.
Kahvaltıda biber, domates, peynir, zeytin arar hep gözlerim.
Vaktim olduğunda yaratıcı tatlar denerim severim onun dışında rutinim var genelde 🌸
Zaman varsa değişik şeyler denerim yoksa peynir, zeytin...
Kahvaltı önemli bence ayrıca uğraşmak da çok keyfili o yüzden hep özenmişimdir.
Serpme kahvaltı😋😋😋😋
Klasik yanına 1 tane sürpriz yumurta xd
Tercihim klasik
Sadece belirli besinler
Yaratıcı tatlar ya 🤩❤
Klasik kahvaltı bazı zamanlar da menemen falan
Klasik tatlar tercih ederim
Ben klasik tercih ediyorum
bi yumurta bi patates şart
Haftaiçi klasık haftasonu yaratıcı
Klasik tatlar tercih ederim.
Krep olabilir