Kahvaltı kimisinin vazgeçilmezi kimisinin es geçtiği bir öğün. Vazgeçilmez olarak görenler kahvaltıda bazı şeyleri eksik etmez. Bazısı günlük , bazısı haftalık... Ee bizim evde genel olarak kahvaltıda börek sevilir. Ben simidi tercih etsem de çoğunluğa uyuyorum🙂. Neyse siz kahvaltıda simit mi tercih edersiniz börek mi😁?...Anket yapmıyorum oy atıp kaçıyorsunuz 😐 Soruyu görüpte gelmeyen dişinde maydanoz ile sevdiceğine gülsün inş🤭
Simit asla hayır demem böreği akşam çayla seviyorum... Ancak simit ile ilgili şu var susam yoğun olduğu malum mide özsuyunu çektiği için bol su tüketmek gerekiyor sonrasında.
Bu seçim beni biraz zorlayacak şimdi börekte simitte çok severim ama genellikle simit tüketiyorum yanında yumuşak süzme peynir, salam, çay ve biraz nutella oldu mu kimse hayır diyemez diye düşünüyorum. Bazen pazar günleri tabikide virüsten önce simit günü yapardım erkenden fırına gidip mis gibi simitlerimi alıp gelirdim. İnşallah virüs geçerde yine yaparım.
Yirim senin detaylarını :D Benim tarafımda çay varsa her zaman simit baş tacıdır. Börek de severim ama simit her zaman tercihimdir açıkçası. Ama pastane simidi değil, halis sokak simidi olacak. Pastane simitleri bana simit gibi gelmiyor...