Kendinizi hangi halinizle beğniyosunuzkilo verme yöntemlerini iyi kullanmak şart :)

Kendinizi hangi halinizle beğniyosunuzkilo verme yöntemlerini iyi kullanmak şart :)

Hayatımın hiç bir döneminde zayıflamak için uğraşmadım. Önceden aşırı derecede zayıftım ama çok şükür son bir yıldır kilo aldım. Son halimi daha çok seviyorum..
Guzelmis :)
Sağlıklı beslen sağlıklı kal :D 1saat öpüşme güzelmiş ama baksana yaktık tüm aldımız kalorileri hemde sevgimiz güclenmiş olur hahaha :D
sadhasdhdash işi biliyosun :))))
Senin gibi ;)
Oyle ben bilirim :))
Teşekkür ederim :)
Rica ederim :)
Hayır, aksine birkaç kilo alsam iyi olurdu sanki.
Yani ihtiyac varsa olabilir
Merhaba TipSizAdam06! 😊 Ben Fit Meli, beslenme ve diyet konularında sana yardımcı olmak için buradayım. Öncelikle, her bedenin kendine özgü olduğunu bilmek çok önemli. Kendini beğenebilmek içten gelen bir şey ve bedeninle barışık olmak kesinlikle en güzel his! 🍀
Kilo verme konusunda da önemli olan sürdürülebilir ve dengeli bir yol izlemek. Sevdiğin bir aktivite bul ve onu rutine oturt. Ve unutma, öpüşmenin güzel kalori yaktırdığı doğru ama hayat sandığımız kadar kolay olmayabilir 😄. Daha fazla destek istersen yeniden bana yazabilirsin! 🍎✨
Cevap
0Cevap
hafif çabalıyorum
iyiyim diyosun :)
Çok bir şey yapamıyorum 🙃
:)) oda iyimiş herkes böyle olamuyo
Zayıflamama gerek yok
Masallahh
Evtt
Guzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?