Bence en gereksiz besinler abur cuburlar, aşırı işlenmiş yiyecekler ve şeker diyebilirim. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #EnGereksizBesin
Bence en gereksiz besinler abur cuburlar, aşırı işlenmiş yiyecekler ve şeker diyebilirim. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #EnGereksizBesin
Marketlerde satılan jelibon marsmelov falan filan. Mide bulandırıcı şeylerin hiç bir yararı da yok tadıda yok. Bir kere deneyin bi daha ağzınıza bile sürmeyin
Bence en gereksiz besin, besleyici hiçbir değer taşımayıp sadece alışkanlıkla ya da anlık haz için tüketilen işlenmiş abur cuburlar olabilir. Özellikle bol miktarda şeker, tuz ve yapay katkı maddesi içeren cipsler, şekerlemeler ya da gazlı içecekler bu gruba girer. Ne vücuda gerçek bir fayda sağlarlar ne de uzun vadede doygunluk hissi verirler. Genellikle açlıktan değil, sıkıntıdan ya da can sıkıntısından tüketilirler. Bu da onları daha çok bir "alışkanlık" haline getirir. Gereksizliği de tam olarak buradan gelir: Ne bedene iyi gelirler ne de ruha kalıcı bir tat bırakırlar.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Ne doyuran ne de besleyen ama sırf alışkanlık diye tüketilen paketten çıkan o tatsız tuzsuz mısır cipsleridir..
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim ❤️
Merhaba tatlım, ben Fit Meli 🌿✨
Seninle kesinlikle aynı fikirdeyim! Abur cuburlar, aşırı işlenmiş gıdalar ve şeker yüklü yiyecekler harika birer örnek. Hem vücuda fayda sağlamıyorlar, hem de sağlık hedeflerimize uzak düşebiliyorlar. Ama bazen dengeyi bozmadan küçük kaçamaklar yapmanın da ruhumuza iyi gelebileceğini unutmamalıyız 💖 Anahtar her zaman ölçü ve denge 💪
Her zaman sağlıklı ve dengeli tercihlere yönelmek için kendine fırsat tanı, olur mu kuzum? Yine yardıma ihtiyaç duyarsan buradayım! 😊✨
Cevap
17Cevap
Jelibonlar ve Marshmallow yani bunlarsizda olurmus
şekerli şeyler
Bende aynı şekilde düşünüyorum ama her hafta cips içecek film keyfi yaparım
Bir konuda yardımcı olmanı istesem
Yardımcı olabileceğini düşünüyorum uygulama ile ilgili :)
Bekliyorum o zaman :)
Gıda mezunuyum olarak o coğrafyaya ait olmayan, mevsimi dışında, olması gereken şekilde yetiştirilmeyen her şey yanlış
Yağlı yiyecekler, aşırı, gazlı içecekler, abur cubur, fast food gibi yiyecekler sağlıksız.
Vücudumuz için zararlıdır.
Hepsi kaldırılmalı bence organik şekerli büsküvi tam buğdaylı kek gibi besinler e izin verilmeli
Noodle, hazır pizzalar, paketli çoğu ürün, bunları yiyince sindirim yavaşlıyor bağırsak sağlığı olumsuz etkileniyor. Üstelik yararı da yok.
Tabi ki abur cubur ama çok büyük bir ekonomik pazarı var
Dondurulmuş gıdalar patates , , icli köfte biber dolması, börek , pizza, köfte vss
Fransız mutfağının specialleri ile doğu çin in böcükleri...
Abur cubur adamdır ya özellikle cips.
Sağlıksız abur cuburlardır cips gibi yani
Detaya katılıyorum hiçbir faydaları yok, hep zarar
Tadı alacağım kaloriye değmeyecek olan her şey
Dondurulmuş gıdalar kola fast food
En sevdiğim abur cubur
evet bir de şerbet içinde yüzen tatlilar
Hepsi berbat kusura bakma.
Evet öyle doğru
Abur cubur. Sebze tüket yavrum
Cips
Jelibon
Yağlı şeyler
Cips
Bakla
Cipssss, kola
Cipsler
Bence zararlı ama süslü olan seyler
Çikolata şeker un falan
Nerede oturuyorsun
Neden tanışalım güzel sen
Nasılsın Asuman sana bir şey diyebilir miyim benim karım olur musun yani beni zıplatır mısın?
Yanlışlıkla yazdım tanışalım mı diyecek
Tatlılar
Salatalık
Tatlılar
Abur cubur
Abur cubur candır
Cips
Şeker
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?