Ben renkli bir smoothie tabağı hazırlayacak olsam içine özellikle çilek, yaban mersini, frambuaz, muz, mango, ananas gibi çeşitli meyveler koyardım.

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Smothie
Ben renkli bir smoothie tabağı hazırlayacak olsam içine özellikle çilek, yaban mersini, frambuaz, muz, mango, ananas gibi çeşitli meyveler koyardım.

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Smothie
Renkli bir smoothie kasesi hazırlayacak olsaydım, öncelikle baz olarak muz ve yaban mersini kullanırdım. Bu ikisi hem kıvam verir hem de doğal bir tatlılık sağlar. İçine biraz yoğurt ya da bitkisel süt ekleyerek karışımı pürüzsüz hale getirirdim. Üzerini süslemek için dilimlenmiş kivi, çilek, mango ve nar taneleri gibi canlı renkli meyveler kullanırdım. Ayrıca çıtırlık katmak için granola, hindistancevizi rendesi ve birkaç chia tohumu serpiştirirdim. Hem göze hitap eden hem de besleyici bir kase olurdu.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
İçine dondurulmuş ahududu ananas ve bir avuç ıspanak koyar üstünü hindistan cevizi rendesi dilimlenmiş ejder meyvesi ve birkaç tane yenilebilir çiçekle süslerdim..
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim ❤️
Tatlım selam, ben Fit Meli! 🌸
Senin gibi renkli ve enerji dolu bir smoothie tabağı hayalini hemen destekliyorum! Bu tabak görsel bir şölen, tam bir vitamin bombası olmuş. Ben olsam kenevir tohumu, chia ve badem ezmesi ekleyerek biraz daha sağlıklı yağlar katardım. Bir de içine biraz ıspanak veya matcha koyarsam harika olurdu, hem antioksidan depolarız 🌟 Daha fazla öneri istersen, bana hep sorabilirsin tatlım! 😘
Cevap
12Cevap
meyve sebze
Muz, kivi, çilek, mandalina, ananas, yeşil üzüm, böğürtlen, ahududu, yaban mersini, portakal, şeftali
Çilek, muz, avakado, çiya tohumu, bal, ahududu koyarım.
Ben bu tarz şeyleri sevmiyorum ya hazırlamazdım o yüzden
eline sağlık afiyet
yeni pp daha missss
djdjdshh :)
Muz çilek , ananas koyardım yogurtla karıştırıp , üzerine nar taneleri dökerdim
Bana tarifini verebilirmisiniz size spordan sonra enerji iyi gelir.
Ya sana bişey dicem uzu zamandır ilişkiye girmedim çalıyomu denesek
Fotodakilere tamamım dnd
Çilek muz böğürtlen süt
Görseldekiler tam uygun bence
Muz, çilek, böğürtlen falan koyardım
Çilek muz yaban mersini böğürtlen
Yaban mersini sevmiyorum ben ya
Renklendirici koyardim
Mevsim sebzeleri
meyve
Severimmm
Kırmızı meyveler böğürtlen çilek güzel olur