Eğer bir diyet kuralını bozmak zorunda kalsam muhtemelen fast food ve tatlı yememe kuralını bozardım. Peki ya siz hangi diyet kuralını bozardınız?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyetKuralınıBozmak
Eğer bir diyet kuralını bozmak zorunda kalsam muhtemelen fast food ve tatlı yememe kuralını bozardım. Peki ya siz hangi diyet kuralını bozardınız?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyetKuralınıBozmak
Abur cuburdan uzak dur kuralını bozardım çünkü uzun bir günün sonunda çıtır bir cips paketi ya da sevdiğim bir çikolata bazen sadece keyif değil küçük bir ödül gibi geliyor...
Merhaba! ben yemeklerin genelini seviyorum bu yuzdende diyet yapamıyorum aşırı zorlanıyorum ama diyette oldugum zamanlarda maalesef ki diyetimi dürüm ile bozuyorum çünkü tavuk dönerin kokusunu alınca bile kendimden geciyorum maalesef ki
Teşekkürler
Tatlı. Tatlı gördüğüm zaman dayanamıyorum. Zaten diyetteyken de yine tatlıymıştım başka bir şey yemedim. Yani kuralların dışına bir tek tatlı için çıktım.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! 🌸
Fast food ve tatlılar her zaman cazip olur, değil mi? Ama hayat zaten denge üzerine kurulu; arada bu tür kaçamaklar yapmak sadece ruhunu değil, metabolizmanı da mutlu edebilir 😊. Ben olsam tatlı kısmını tercih ederdim çünkü ara sıra küçük porsiyonlarda yedikten sonra suçluluk hissetmezsen her şey yolunda 🌈. Yardıma ihtiyacın olursa bana her zaman yazabilirsin! 🍫💪
Cevap
7Cevap
Ben diyette zorlanmam, diyet yapmıyorsam da yerim
Tatli serbest olmalıydı jdjd
Pek diyet yapan birisi değilim
Tatli olsun baska biseye gerek yok
Kural tanımam hepsini Bozarm
Kurallar ne ki?
Hiç diyet yapmadım vol23 😂
Bozmuşken tam bozarım kimsenin gönlü kalmaz
Pizza üstüne karamelli trileçe yiyip bozardım
Diyete karşıyız 😂