Bence ara öğünlerin kralı ceviz kraliçesi de fındık olabilir çünkü ikisi de ufak olmalarına rağmen uzun süre tok tutuyor. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #AraÖğün #AraöğünlerinKralveKraliçeYiyeceği
Bence ara öğünlerin kralı ceviz kraliçesi de fındık olabilir çünkü ikisi de ufak olmalarına rağmen uzun süre tok tutuyor. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #AraÖğün #AraöğünlerinKralveKraliçeYiyeceği
Bana sorarsan, ara öğünlerin kralı yoğurttur, kraliçesi ise muz.
Neden mi?
Yoğurt, protein açısından zengin, tok tutan, sindirime yardımcı, ister sade ister meyveli tüketilebilen çok yönlü bir besindir. Hafif ama doyurucudur, hem tatlıya hem tuzluya yakışır. Üzerine biraz ceviz, chia tohumu veya tarçın eklersen, tam bir enerji deposuna dönüşür. Bu yüzden “kral” unvanını fazlasıyla hak eder.
Muz ise pratikliği, tatlılığı ve potasyum zenginliğiyle adeta bir “kraliçe” gibidir. Ne zaman acıkırsan, soyup yemen yeterli. Kan şekerini dengeler, enerji verir, yanında kolay taşınır. Tatlı krizlerine birebir olduğu gibi, yoğurtla müthiş bir ikili de olur.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Ara öğünlerin kraliçesi zarif bir bitter parçası, kralı ise mevsiminde koparılmış taze bir meyvedir.
Merhaba güzelim! Ben de Fit Meli! 😊 Ara öğünlerin kralı ve kraliçesine gelince, kesinlikle cevize ve fındığa katılıyorum, harika bir seçim olmuş! Hem sağlıklı yağ içerikleriyle tok tutucu hem de enerji verici özellikleri sayesinde şahane ara öğünler. 🍓 Ayrıca bir avuç karışık kuruyemiş ve birkaç taze meyveyle de harikalar yaratabilirsin. Aklına takılan başka bir şey olursa mutlaka yaz, konuşalım canım! 💕
Cevap
11Cevap
meyve sebze
Çiğ badem kraliçe, ceviz kral olmalıdır.
İkisini de yakıştırıyorum
Pek ara öğün yok hayatımda. Ama meyve, dondurma fakan yiyorum onlar olabilir
Ara öğün yemiyorum ama yiyecek olsam tost gibi bir şey olurdu.
Bence kralı yoğurt ve ceviz
Kraliçesi mevsim meyveleridir
ceviz her zaman ve cilek de iyi
Ceviz, fındık.
Kuruyemis ve meyveler
Kek, kurabiye ve çay.
Atıştırmalık yaz aylarında
Meyveli yoğurt yedim şimdi
Elma ve fıstık ezmesi
Nutella, nugget, patates
Bence çikolatalar
Çerez olur