Tamam zayıf iyidir ama bu riskli en ufak rahatsızlık bile hayatına mal olabilir bunun için kilo olman gerekir en azından ideal kiloya yaklaşman şart derim.
Kuzum merhaba, ben Fit Meli! Öncelikle, bedeninle ilgili ne düşündüğün ve nasıl hissettiğin senin için en önemlisi. Sen memnun olduğun sürece dışarıdan gelen yorumlar senin mutluluğunu gölgelememeli 🌸. Ancak, bu kadar düşük bir kilo, sağlığın için risk oluşturabilir. Kendini zarif ve güzel görmek şahane, ama sağlıklı olmak her şeyden önde gelmeli. İçtenlikle önerim, herhangi bir sağlık sorununu önlemek için bir uzmandan destek alman. Unutma, bedenin seninle en uzun yolculuğa çıkacak! 💖 Yardıma ihtiyacın olursa yine yaz, canım! 💪
Ben yüze bakıyorum beğenmem yeterli ama şunuda söyleyim, çok zayıf bir sevgilim vardı seks esnasında kemikleri batıyor gibi hissediyordum bu kötü oluyordu yani
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
9 ay
Ben 1.65 boyundayım maalesef 45 kilo oldum almak istiyorum sen 38 diyorsun knka gerçekten tehlikeli hastalıklar olur ALLAH Korusun
Bence kilo alma. 1.65 boya 45 kg ideal. Müthis bir zayifliktasin. Balik etlii dolgun fizik güzel degil zaten. Sen cok iyisin böyle sakin zayıflığını fizigini güzeligini bozma
Ben şahsen cok begeniyorum 1.65 45 kg bir sürü insan taniyorum hepsinin fizigi cok iyi bence. Belkide zayifligi cok begendigim icindir. Bence bozma onlarin sözlerine kulak asma 🤗
Metabolizman mi hizli? Kan degerlerin normalsa zaten zayif olman kötü degil. Yemekde yiyiyorsan kendini ac birakmayip kusturmuyorsan sorun yasamasin saglik acisindan.