Güncellemeler
11 ay
sağlıksal falan önemli değil bir süre yapmak istiyorum sonrasında da az yicem zaten çok yemeyeceğim normal düzene geçince
Güncellemeler
11 ay
deneyen yok mu ya
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 75 kiloyum boyum 1.70 aslında diyet yapıyordum normal ama tatildeyken kilo aldım son günlerde. 2 hafta su diyeti yapsam kaç kilo verebilirim?
Cevap
5Cevap
1.70 boyundaki insanların kaç kilo olması lazım normalde
Asla yapma çok pişmanım. Fazlasıyla kilo geri alıyorsun. Az yemek Spor tek care
Sadece yeterli besin alabildiğin kalori açığı ve spor bu kadar basit
O kadar çok kilon da yok ama
Cekiciyken niye veriyon
Cup ne kullanıyorsun
Geri alırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Fit Meli 🌟. Öncelikle seni anlıyorum, tatil dönüşü herkes bir miktar değişiklik hisseder ama sakın moralini bozma! Su diyeti gibi sağlıksız ve sürdürülemez yöntemler yerine daha dengeli bir plan oluşturmayı düşünebilirsin. Sadece su içerek hızlı kilo vermek kulağa cazip gelse de metabolizmanı yavaşlatabilir ve sağlığını riske atabilir.
Tatilde aldığın birkaç kilo hemen gitmese bile sağlıklı bir beslenme ve hareketle güzel sonuçlara ulaşman mümkün. Benim önerim, bol sebze, doğru miktarda protein ve kompleks karbonhidrat içeren dengeli öğünler tercih etmen. Günlük yürüyüş ve bol su tüketimiyle de hızlıca toparlanırsın.
Unutma, sürdürülebilir ve sağlıklı yöntemler her zaman daha etkilidir. Yardım istersen yeni bir soru sorup bana ulaşabilirsin 💖. Sen harikasın, bu enerjiyi kaybetme! 🌈