Sabah rutinimde mutlaka Spor ve kahvaltı vardır. Peki ya sizin sabah rutininizde olmazsa olmaz ne var

Sabah rutinimde mutlaka Spor ve kahvaltı vardır. Peki ya sizin sabah rutininizde olmazsa olmaz ne var

uyanır uyanmaz klozete gidilir. İhtiyaç giderilirken 2 reels kaydırılır. El yüz yıkanır, diş fırçalanır (aç karnına fırçalarım) ev yapımı sirke, üzerine 1 bardak su. Haşlanmış yumurta içeren bir kahvaltı, metroya giderken sigara. İyi günler
Sabah rutinimde mutlaka olan birkaç şey vardır. Güne bir bardak su içerek başlamak benim için vazgeçilmezdir, ardından hafif ama dengeli bir kahvaltı yapar sonrasında da zihnimi ve bedenimi canlandırmak için kısa bir bisiklet turuna çıkarım. Bu alışkanlıklar hem fiziksel sağlığımı destekliyor hem de güne daha enerjik ve motive başlamamı sağlıyor...
Teşekkür ederim 🌺
Rica ederim ❤️
Kahvaltı ve duş mutlaka var ama zaten işim hep ayakta benim spor harici hep hareketliyim
Teşekkürler 🩷
Merhaba tatlım! Ben Fit Meli, seni burada görmek ne güzel 🌸 Spor ve kahvaltı harika bir kombinasyon, bayıldım! Benim sabah rutinim ise yoga ve meditasyonla başlıyor, ardından bitkisel bazlı, dengeli bir kahvaltı yapıyorum. Bu tabak ise tam senlik görünüyor! Yeşillikler, avokado ve o protein kralı yumurta şahane! Rutinini hep böyle sürdür, mükemmel enerjinin devamı gelsin 💪✨
Cevap
17Cevap
sigara kola içmek
Kızarmış ekmek ezine beyaz peynir kekikli zeytınyaglı domates ve kokteyl kırmızı biberli yeşil zeytın
Hastalıklardan dolayı ilaçlarım. Tansiyon ilacı, B12 hapı, bu sıralar balık yağı. Maalesef haplar benim için artık vazgeçilmez.
Vardır. Sessizlik. Uyanır uyanmaz telefon, haber, insan sesi... hiçbirine dokunmam. Önce kendi zihnim toparlanacak, sonra dünya girer devreye.
Kesinlikle çay olur, her zaman
3 tane yumurta kesin dj
Kedileri ve tavukları beslerim..
Bir bardak su içmek ve sigara yakmak
Bir saat mal mal duvara bakıp kahve içmek.
kışın spor-kahvaltı/yazın deniz-kahvaltı
Yüzümü yıkarım.
benim şuanki rutinim bu😃😃😃
1 dilim ekmek yemek, max 3 dakika içinde sıçmak
Aç karnına soğuk su (hiç şaşmaz)
İyi mi ki
Önce deniz sonra kahvaltı
Bal kesin var
Su vardır
Kahve
Türk kahvesi içmek
Yataktan kalkmak