Aile & Toplum 1 ay Sabah rutininde neler var? DarKDayS-_ Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Bizi bu saatte uyandıran telefonu icat eden amcaya ne demeli😊😊 kahvesiz olmuyor. Sabah rutininde neler var? Görüş Yaz 10 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ademmm59 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eig 97% 1 ay Aile & Toplum konusunda 362 görüş paylaştı. O telefonu hayatımıza sokan emmiyi sabunsuz neyse anladın sen günaydın Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör DarKDayS-_ 1 ay Tövbe sabah sabah 😊 Yorumla ademmm59 1 ay La gece sabaha kadar 4 kere çaldı kapatmakda sıkıntı Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Aile & Toplum konusunda 27,4b görüş paylaştı. Bildirimlere bakmak kahve içmek Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 100% 1 ay Yansın popolar squat yapcam.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör DarKDayS-_ 1 ay Yeminle bitmediniz ya 😊 Yorumla Ksilém 1 ay Pipin küçük büyütemiyon ya ben popo büyütünce hemen kıskan.. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay kuran-namaz-kahvaltı- bahçe Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sosyete_kizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 64% 1 ay Aile & Toplum konusunda 314 görüş paylaştı. Spor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
yanlizderya26 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 ay Sıcak çikolata Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör DarKDayS-_ 1 ay Millet normalini alamıyor sen sıcak diyorsun ya 😊😀 Yorumla
birhanımefendiii Takip Et Xper 3 Yaş: 24 1 ay Çay daha iyi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Neslik Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 ay Kahve, duş, ders... Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 9 yorumu gör DarKDayS-_ 1 ay İkisi tamam evden çıkmadan olmaz mı bu ders 😊 Yorumla Neslik 1 ay Okulu ayağımıza getir olsun Yorumla DarKDayS-_ 1 ay Çok şey istiyorsun ben işimi getiremiyorum iki sokak yanıma 😊😊😊 Yorumla Neslik 1 ay Demek ki olmuyormuş Yorumla DarKDayS-_ 1 ay Emekli olacağım artık karar verdim 😂 Yorumla Neslik 1 ay Adam olana çok bile nxldbdk Yorumla DarKDayS-_ 1 ay Ne yani çok şey mi istiyoruz 😊 Yorumla Neslik 1 ay Orasını bilemem Yorumla DarKDayS-_ 1 ay Daha çok var ya 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
O telefonu hayatımıza sokan emmiyi sabunsuz neyse anladın sen günaydın
Tövbe sabah sabah 😊
La gece sabaha kadar 4 kere çaldı kapatmakda sıkıntı
Bildirimlere bakmak kahve içmek
Yansın popolar squat yapcam..
Yeminle bitmediniz ya 😊
Pipin küçük büyütemiyon ya ben popo büyütünce hemen kıskan..
kuran-namaz-kahvaltı- bahçe
Uyumak 🚬
Kahvesiz olmaz
Spor
Sıcak çikolata
Millet normalini alamıyor sen sıcak diyorsun ya 😊😀
Çay daha iyi
Kahve, duş, ders...
İkisi tamam evden çıkmadan olmaz mı bu ders 😊
Okulu ayağımıza getir olsun
Çok şey istiyorsun ben işimi getiremiyorum iki sokak yanıma 😊😊😊
Demek ki olmuyormuş