Diyet & Beslenme Perhize basladim iş yerine artık salata goturucem neli yapabilirim? isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ton balık, yeşil mercimek baska Güncellemeler10 ay Beslenme sistemim önceden bozuk olduğu için saglık sorunları yaşıyodum Perhize basladim iş yerine artık salata goturucem neli yapabilirim? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
beyazkentliii Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 45% 10 ay Gunaydin. İkisi de gayet mantikli. Ayrica yogurtlu , nohutlu , tavuklu , brokolili de olabilir. 1 1 Yorumla isimsizdiss 10 ay Harika Yorumla
atılgan55 Takip Et Guru Yaş: 57 , eic 98% 10 ay Onlar yeterlidir 0 1 Yorumla atılgan55 10 ay Yoğurt diyetinde iyigelir Yorumla
kenan_kenan78 Takip Et Xper 6 Yaş: 47 10 ay Çok mu kılolusun kı 0 3 Yorumla isimsizdiss 10 ay Var biraz evey Yorumla isimsizdiss 10 ay Kilo fazlası bende kaşıntı yaptı mecbur başladım Yorumla kenan_kenan78 10 ay Kaç kilo fazlan var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gunaydin. İkisi de gayet mantikli. Ayrica yogurtlu , nohutlu , tavuklu , brokolili de olabilir.
Harika
Pilavla birlikte de güzel yenir
Sezar da vardı sanırım
Onu Google amcaya sor
Göbek mi çıktı
Gökhan türkmenin sürekli bozduğu diyete ne denir
Karın doyurmuyor öyle şeyler 😅
Onlar yeterlidir
Yoğurt diyetinde iyigelir
Çok mu kılolusun kı
Var biraz evey
Kilo fazlası bende kaşıntı yaptı mecbur başladım