Yeme & İçme Sofrada ne olursa salata gerekmez? uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 🥙🥙🥙🥗🥗🥗🥗 Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Sofrada ne olursa salata gerekmez?🥳🥳 Sofrada ne olursa salata gerekmez? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Bence her şeyin yanında gerekiyor. 1 0 Yorumla
Orakim Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Kaşarsız pizza olursa salata gerekmez fakat çorba olabilir 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Üf nebiliyim ya ben salatasiz doymuyorum. onun icinde ne olursa. olsum bizde hergün salata olur 😂😂 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Turşu olursa ya da meze tarzı soslar. 2 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Turşu, pancar turşusu 1 0 Yorumla
Yagmurcini44 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 390 cevap paylaştı. Kahvaltı 1 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 773 cevap paylaştı. nutella 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence her şeyin yanında gerekiyor.
Kaşarsız pizza olursa salata gerekmez fakat çorba olabilir 😂
Üf nebiliyim ya ben salatasiz doymuyorum. onun icinde ne olursa. olsum bizde hergün salata olur 😂😂
Herşeye salata olan biri olursa gerekmez 🙃 Joker
Turşu olursa ya da meze tarzı soslar.
Turşu, pancar turşusu
Meze cacık tarzı şeyler
Yoğurt veya içecek türü
Turşu
Ben yoğurt insanıyım
meze
Meze vs olduğunda
Kahvaltı
Turşu olursa
nutella