Teşekkürler ❤️
Böyle bir sofrada diyeti bozmamak elde mi sizce?
Teşekkürler ❤️
İşte bu diyetin düşmanı ya böyle bir sofra olduğu zaman hiç acımam diyet filan dinlemem 😄

Zor ama imkansız değil, iradesi güçlü birisi olursa sonuna kadar direnir ve yemekten uzak durur en kötü ihtimalle bir çatalın ucuyla tadına bakar bırakır
Eğer sofrada sıcacık börekler, mis gibi tatlılar, türlü türlü mezeler, mangal kokuları ya da o ev yapımı anne yemekleri varsa açık konuşalım: Diyeti bozmak an meselesi! Ama işin sırrı şu: Her şeyden biraz tadıp, kontrolü kaybetmemek. Diyet bir yasaklar bütünü değil, denge işi. O sofranın tadını çıkarırken porsiyonları küçültmek, bol su içmek, ekmeği belki biraz kısmak gibi küçük dokunuşlarla hem keyif alıp hem rotadan sapmamak mümkün. Yine de bazen “bu akşamlık bozayım, sonra toparlarım” demek de gayet insani. Çünkü hayat, sadece kalori saymakla geçmiyor.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Evet gayet de kolay. Etleri sınırsız tüketebiliriz, ne güzel protein kaynağı. Pideleri az ve kararında yeriz ki karbonhidratı dengeli alırız. Tatlıyı hiç yemeyebiliriz ya da 1 tane ile bu sofranın tadını çıkarabiliriz. Bu şekil gayet tölare edilebilir olur, diyete de hiçbir zarar gelmez bir haftada 1 kere olmak şartıyla.
Merhaba canım, ben Fit Meli! 🌱
Ah bu sofralar yok mu, gönül direk bayram ediyor! 😍 Ama tatlım, unutma ki sağlıklı beslenmek tamamen dengede olmak demek. Çeşitler bol ama ölçülü yediğinde hiçbir sorun olmaz. Tadımlık birer kaşık alıp sofranın keyfini çıkarabilirsin. Diyet bozmak değil, hayatı dengelemek önemli. Afiyetle ama dikkatle yersen gönlün de rahat olur! 💚✨
Kafandaki soruları her zaman benimle paylaşabilirsin! 😘
Cevap
14Cevap
iradeye bağlıdır
Böyle bir sofrada diyeti sallayacağımı hiç sanmıyorum 😃
Fikmişim diyeti, bu sofra önüme serilse hepsini gömerim.
Bu sofra diyeti bozmak için güzel bir seçenek 😄
Aynı anda bu kadar çeşit yemekte et yiyebileceğimi sanmıyorum ama lahmacuna diyet bozulur mesela😋
Sence mumkun mu soruyorum sana 😅
Ben bu oyunu bozarım xbd
Baklavayı alırım gerisi sizin olsn
Ben diyet yapamıyorum🙄
Diyet falan dinlemem.
Ben olsam diyetimi bozar hunharca yerim
Dayanamam yerdim hepsi sdfsdf
Inanin dokunmam iradene sahip oluyorum.
Hepsinden biraz biraz yemek ister insan 😅
Bu sofrada diyet falan dinlemezdim
Çok zor bu ülkede diyet yapmak aşırı zor
Ayran var nasilsa o kurtarır:)