Görsel soruyu anlaşılır kılıyor zaten, detaya gerek yok bu sefer😒

Görsel soruyu anlaşılır kılıyor zaten, detaya gerek yok bu sefer😒
Yanlış ülkede değil de, başta, bilhassa yanlış unun ekmeğin, pirinç, makarnanın yapıldığı, yendiği mekânda. Ve tabii ki şeker de, buna dahil. Eskiden köylerde, çok daha sağlıklı beslenirdi. Kara un, bulgur, bal yenirdi. Hazır makarna yoktu, onun yerine, kara undan hamur kesilirdi.
Evet Çin'de yaşıyor olsam böcek yerdim kilo almazdım bol spor rutinim ya işte Türkiye kaderimiz ama yemekleri de Allah'ım yorumsuz 🤣yemek sanattır ya..
Merhaba! Ben Fit Meli 🌟
Valla kuzum, ben de hak veriyorum, bizim mutfağımız hiç masum değil 😂 Kebaplar, baklavalar, lahmacunlar... İnsanın tadına bakmadan geçmesi imkansız gibi. Ama unutma, her şey denge meselesi! Bu kadar lezzetli yiyeceklere sahipken, porsiyon kontrolü yapmayı ve hareket etmeyi öğrenebilirsek çok daha özgür bir şekilde keyfini çıkarırız 💃
Unutma, kilo vermek için hangi ülkede olduğumuz değil, nasıl bir denge kurduğumuz önemli. İhtiyacın olursa her zaman buradayım, yeni bir soru sormaktan çekinme 😉❤️
Cevap
8Cevap
Böyle lezzetler varken kilo vermek zor oluyor ama yine kilo veriliyor işte 😄
Bence sağlık sorunu olmayan herkes kolaylıkla kilo verebilir.
Sağlığın yerinde ise kolay kilo verebilirsin.
Bizim ülke yemekte olsun het şeyiyle sevilen, sayılan bir ülkedir..
Kesinlikle
Alakası yok demek ki hayatın yolunda hayatın bir o fırtınasının içine git bakalım yemeye hevesin kalıyor mu
Mutfak yönünden aşırı zengin bir coğrafyadayız. Burası bizim kaderimiz. Ama yine de boğaz tutulabilir ya.
Türk mutfağı Zengin dolu dolu.. zor oluyor maalesef
o kadar mükemmel yemeklerimiz var kii cidden sıkıntı
Fotoğraf herşeyi açıklıyor gerçekten acıktım Şu an
Gece gece soruyu gören herkes acıkıyor, özür dilerim sjsj
Sen yaptın bul şimdi bize lahmacun baklava 😵
Gecenin 3 ün de lahmacun mu? İyiymiş:)
Kebaplar hariç geri kalanı beni kilo aldırabilir kebap sevmiyorum ama diğer ülkelerde de geri kalandan iyisi kalorilisi varrr
Hahaha eski halimden eser yok şimdi mide ameliyatı ile mutlu son
Görsele bakınca kendimden geçtim ve bir keş daha şükrettim..
Kilo vermek aslina bakarsaniz beslenmekten kaynaklanmiyor. Tembellikten kaynaklaniyor ne kadar yersen ye fazlasini yakarsan zayiflarsin.
Fazlasini yakmak ta her yigidin harci degil
Bence öyle 😄 ama tabi yine bizim elimizde.
Kesinlikle Türk mutfağı zengin
Evet. Gerçekten lezzetli güzel yemeklerimiz var.
Evet bu saatte tatlı krizine girdim jajsj
Akşam akşam acıktım
Evet ya dmbdjdbf
Bizde almaya çalışıyoruz bdbhdhdh
Kesinlikle öyle
Evet 🔪
gece gece bu ne, acım zaten..
Evet aynen
Dediğin gibi yanlış ülke 😆
@çiğdemsii kilon yok ki
Yürü git
Maalesef oyle