Kilo vermek için motive olamıyorum? bana ihanetini kandırmasını kabul edemiyorum üzülmüyorum hırs oluşturmuyor bende? bi okurmsnz?

Nefret ediyorum beddua ediyodum bidönem içimde yani şu oluştu bu anneme karşı da olmuştu sanırım fazla şok gibi geldiğinden ya kabullenemiyorum ya da anlamlandıramıyorım

(Annemin olayı da şu üvey babam ona gizlice belini bilerek kütürdetmek amacıyla zarar vermişti (adam sahte doktordu neyse) bana da bişey yapar diye anneme yanında kalayım nolur korkuyorum demiştim daha o zamanlar 16ydım annem de ben de onu istiyorum sana eğer bişey yaparsa mahkemede işte kazanırım paramı geri veriri filan) aynı tepkiyi verdim yani şok gibi olma tepkisizlik

20kilo aldım daha önce rededilme veya herşeyin yalan olması beni oyalaması duygularımla oynanması gibi şeyler beni motive ederdi ama bu etmiyor

Güncellemeler
10 ay
Haa bide spor yapmamı beğenmemiş spordan çık demişti s@lak gibi çıktım ama yine de 5 6 kilo aldım çok değil 65tim 72oldum en fazla
Bana diyordu ki kadın dediğin 75 80 olcak 85 olcak filan acaba orada mı takılmışım kendi de obezdi ve kısa boyluydu
Kilo vermek için motive olamıyorum? bana ihanetini kandırmasını kabul edemiyorum üzülmüyorum hırs oluşturmuyor bende? bi okurmsnz?