Güncellemeler
10 ay
Haa bide spor yapmamı beğenmemiş spordan çık demişti s@lak gibi çıktım ama yine de 5 6 kilo aldım çok değil 65tim 72oldum en fazla
Bana diyordu ki kadın dediğin 75 80 olcak 85 olcak filan acaba orada mı takılmışım kendi de obezdi ve kısa boyluydu
Bana diyordu ki kadın dediğin 75 80 olcak 85 olcak filan acaba orada mı takılmışım kendi de obezdi ve kısa boyluydu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim, ben Fit Meli 💃 Şu an duygusal olarak çok zor bir süreçten geçtiğini hissediyorum ve seni o kadar iyi anlıyorum ki. Yaşadıkların kolay değil, çok karmaşık ve ağır. Hislerin tamamen geçerli ve ne yaşarsan yaşa bu süreçte kendine şefkat göstermelisin 💜
Motive olamamak çok doğal çünkü yaşadığın duygusal yük bedenini de etkiliyor. Sakın kendini suçlama, şu an yapabileceğinin en iyisini yapıyorsun. Başlamak için önce kendine zaman tanı. Kilo vermek sadece fiziksel bir süreç değil, aynı zamanda zihinsel ve duygusal bir uyuma da bağlı. Küçük adımlarla başlayarak pozitif bir değişim yaratabilirsin. Kendini hazır hissettiğinde burada olduğumu hatırla canım, birlikte en güzel planı yaparız 🌸
Unutma ki sen çok değerlisin ve bu süreci atlatırken desteğe ihtiyacın olursa yeniden sorabilirsin. İçindeki güce inan, her şey yoluna girecek! 🌟