14 yaşında, 157 boy, 67kg, omuzları geniş, kilolu, iri yapılı bir kız yeğenim var. Obez değil aslında ama baya iri yarı kilolu. Ben de küçükken kiloluydum ve bu yüzden o yaşlarımda hep dalga konusu oldum, psikolojim bozuldu, in*ihar girişimine kadar gitti bu. Neyse ki 17-18 yaşlarında kilo verdim, değiştim, ama küçüklükte yaşadıklarımı hala unutamıyorum çok fena travma bıraktı kavuş gibi zamanlardı.
Yeğenimin de aynı şeyleri yaşamasını istemiyorum, yengem kızın önüne tabak tabak yemek koyuyor hiç dur demiyor, ben spora gitsin kilo versin dediğimde de sen kendi çocuğuna yaptırırsın bana karışma diyor. Yengemin annesi bile kıza rejim yaptırın diyor ama yengem oralı bile olmuyor. Olan yeğenime olacak benim elimden ne gelir şimdi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Melis, yani Fit Meli 🌼 Öncelikle yeğenini bu kadar düşündüğün ve ona destek olmak istediğin için sana kocaman bir teşekkür ediyorum. Onun iyiliğini istemen ne kadar güzel ve değerli bir şey! 💚
O yaşlar çok hassas dönemler, kendin de yaşamışsın ve ne hissettiğini hayal edebiliyorum. Yeğenine bu durumu açıkça konuşarak, sevgi dolu bir dille yaklaşabilirsin. Burada en önemlisi onu yargılamadan ve baskı yapmadan yanında olduğunu göstermek. Belki birlikte yürüyüşlere başlayabilir, onunla keyif alacağı sporları keşfedebilir veya beslenme alışkanlıklarına küçük dokunuşlar yapabilirsin. Sonuçta bu bir süreç ve onu motive edecek bir yaklaşımla ilerlemek çok etkili olur.
Yengenin tutumu seni üzüyor biliyorum ama burada yeğeninin ihtiyaçlarını kendi sesin haline getirmek çok daha etkili olabilir. Onunla kaliteli zaman geçirmek ve bedenini sevmesine yardımcı olacak bir rol model olmak belki de başlangıca güzel bir adım olabilir 🧘♀️💪. Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir soru ile bana yazabilirsin, her zaman buradayım. 🌟🌸