Uzun boylu kızlar bi bakabilir mi?

Boyum 1.75 ve almanyada doğuma büyümeyim. burada ki standartlarda gayet normalim benden dsha uzunlar oluyor mutlaka göze fazla batmıyorum ama türkiyeye adım attığım an kendimi deve gibi hissediyorum. Kiloluyum yani bacaklarım ve kalçam kalın. şu an kilom 90. Kütahyalıyım ve bizim bölgede mi bilmiyorum ama erkekler hep kısa boylu. Yolda yürüdüğümde bir çok amcalardan ve gençlerden uzunum. Eskiden sınıfımda türk kız grubuduk ve hepsi 1.60 altındaydı ve onların yanında ekstra kambur duruyordum onlarla aynı boyda olmak için. Büyük şehirlerde İstanbul ve antalya gibi fazla göze batmıyorum boyum orada pek sorun değil ama memlekette duruyoruz biz genelde ve şimdiden canım sıkılıyor. Bir çoğu akrabam benden kısa erkeklerde buna dahil. Ailede bi babam ve dedem uzun boylu gerisi max 1.70. Kütahyada ne zaman bir mağzaya girsem elbiselerin kolları ve uzunluğu kısa duruyor. Bir keresinde en büyük bedeni aldım o bilene boy olarak kısa duruyor. Her sene ayrı bi travma oluyor. Kilo vermeye çalışıyorum ama kortizonlu ilaçlar kullanıyorum ve istemesemde kilo alıyorum vücudum şiş oluyor. Siz nasıl yapıyorsunuz?

Uzun boylu kızlar bi bakabilir mi?