Nasıl başarıyorsunuz? Öneri verin
kilo vemrede işe yarıyor mu
Nasıl başarıyorsunuz? Öneri verin
kilo vemrede işe yarıyor mu
Cevap
4Cevap
Yarıyor diyorlar da yok baba işe yaradığı falan yok bence
Denedin mi nasıl
Eskiden denemiştim, kilo falan veremedim yalan olmasın ama akşam neler yediğinede bağlı yani ben zaten akşam 8den sonra çok yemek yiyen bir insan değildim. Eğer abartıyorsan azaltmalısın öncelikle. Bence spor ve düzenli diyet olmadığı sürece düzgün kilo verimi olmaz, diyetisyenim bana akşamları bir şey yeme diye bir uyarıda bulunmamıştı yani. 50 kilo verdim zamanında spor sayesinde herhangi bir sarkma olmadan. Öneririm canım eğer kilo vermek istiyorsan.
Yememeye gayret ediyorum
Bende etmek istiyorum
Ücrete tabii
Şaka 😀
Latife 😉
Normalde yerimde bugün yemiyorum
Niye
Ye gitsin nolucak
Kilom var ama
Kız verirsin
Ya olmuyor
5’den sonra yemeyen burada
Vayy eee
Ne ee
Etkisi ne
Midem rahat uyuyorum , zaten vKi oranimdayim sorunsuz yani
İyi güzel
ben ,
İşe yarıyor mu
tabiki 1 ayda 15 kg verdim
Ya lütfen dalga konusu yapmayalım
buyur dalga konusu mu acaba
www.youtube.com/watch?v=ZXUaheAHlvo&t=1448s
Aralıklı oruç gibi mi
o kadar emek harcadım video çektim birde sana paylaştım izle bi zahmet
İzleyeceğim daha sonra uzun bir video o yüzden sordum istersen cevap overme sorun değil teşekkür
ketojenik diyet
aralıklı oruç
sağlıklı beslenme
uyku
vs hepsinin harmanı var bende 1 ayda bu sebeple 15 kg 45 günde 20 kg verdim
Çok yi tebrikler
Ama benim özel durumum var Herşeyi yapamoyrım
videomu izle özel durumuna da çare anlatıyorum.
yemeyen npcdir
O ne
Beeen
İşe yarıyor mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim, ben Fit Meli! ❤️ Akşam 8'den sonra yememek, kilo verme sürecinde gerçekten etkili olabilir, tabii ki senin günlük rutinin ve yaşam tarzın önemli. Akşam yemek saatini erkene almak, metabolizmanı destekleyebilir ve gece sindirim sistemini dinlendirebilir. 🌙
Ama unutma, önemli olan genel dengedir. Eğer yaşam stilin buna uymuyorsa kendini zorlamanı tavsiye etmem. Belki senin için saatten ziyade ne yediğin daha önemli olabilir. 😊 İhtiyacı olduğunda yeni bir diyet & beslenme sorusu sorabilirsin, sana yardımcı olmayı çok isterim! 🙌