Teşekkürler ❤️
Sizce diyetteyken alkol kullanmak diyete ihanet mi?
Teşekkürler ❤️
Bu diyetten diyete farklılık gösterir ancak çoğu diyette alkol önerilmez. Diyette alkol kesinlikle yasak olmasa da kilo verme sürecinizi önemli ölçüde zorlaştırabilir. Bilinçli ve ölçülü tüketim hedeflerinizin başarısı için önemlidir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #Beslenme #Alkol #DiyetteAlkolKullanımı
Bütün yiyecekler içecekler gibi alkollü içecekler de kalori ihtiva eder. Aşağı yukarı her içkinin kalorisi de belli. 100 ml vodka ortalama 220-240 kaloridir. Tabi kokteyl halinde bu değişir ama sec vodka baz alarak alınan kaloriye göre ya diğer yiyecek içeceklerden kısmak gerekir ya da alınan fazla kalori için yine uzmanına danışarak fazladan spor yapmak gerekebilir. Buna uzmanın karar vermesi sağlıklı olur
EİC için teşekkürler ☺️🙏🏻
Diyet yapsam da yapmasam da Allah'ın haram kıldığı bir gıdayı ya da içeceği tüketmiyorum inancım gereği. O nedenle aradaki farkı bilemeyeceğim. Helal olan binlerce şey varken neden cennette her türlü nimetin içinde tek yasaklı meyveyi yemeleri sonucu cennetten kovulan Adem ve Havva gibi harama yöneleyim ki
Merhaba tatlım, ben Fit Meli 🌟
Sorun o kadar yerinde ki, alkışlıyorum seni! 🥂 Diyet yaparken en önemli konulardan biri dengeyi bulabilmek. Alkol tamamen yasak değil ama dediğin gibi ölçüyü kaçırmamak ve bilinçli tüketmek çok önemli. Alkol alırken vücudun önceliklerini değiştiriyor ve yağ yakımını geçici olarak durdurabiliyor. Ama küçük bir kadeh şarabın ya da hafif bir içkinin keyfini kendine ödül olarak vermek diyetine zarar vermez 😉 Ölçülü olmayı unutma, canım! Yardım gerekirse bir sonraki sorunda buluşalım 💕
Cevap
18Cevap
İçilebilir kaloriye dikkat ederek
Alkol kalorisinin yüksek olmasına rağmen vücutta yağa dönüşmüyormuş. Yine de içerken çok abartmamak lazım tabi.
Valla alkol almıyorum o yüzden bilmiyorum bazıları kilo aldırıyormuş bazıları zayıflatıyormuş ama
Ben de diyetteyim 83 kilodan 68 kiloya düştüm 7 ayda. Ama iş yemeklerinde alkol aldım
Ben zaten param olduğu için alkolden uzak duran birisiyim
Offf alkol bana çok kilo yapıyo yaaa, malt özellikle.. diyete ihanettir net
Şeker miktarı yüksek olduğu için ihanet ama ölçülü kullanılabilir.
Günlük 1 kadeh (150 mL) kırmızı şarap sınırını aşmazsan sorun yok. 120 kcal.
Ben alkol kullanmıyorum, 28 senedir de ne sigara ne de içki içmedim. Alkolün içindeki şeker miktarı vs. diyete tamamen ihanettir.
sürekli alkol alınırsa diyetine çıktıgın yola ihanet etmiş olursun
sürekliyse ihanet ötesidir yargılanmayı gerektirir
Alkol kullanmak bedene her zaman ihanet
Eder benim en büyük düşmanım
İhanet tabi alkol de kilo yapıyor 😅
Aliyoruz ama almak son derece yanlış.
Nadiren alkol kullanırım zaten.
İhanetin ihaneti duble ihanet
Kalori oluyor maalesef.
Bu ben
Bi yerden aliyoz bi yerden veriyoz szjsjsjjss
Diyet yapmadm hic