Teşekkürler ❤️
Diyetyaptığınızı gizler misiniz yoksa açık açık söyler misiniz?
Teşekkürler ❤️
Ben diyet yaptığım zaman genelde açıkça diyet yaptığımı söylerim ama bazen özel günlerde saklıyorum

valla bende soylerim ama genelde diyeti bozdugum için alay ederler ama gercekten ne zaman diyete baslasam cok guzel yemek yapıyorlar gecen gun basladım mangal yapalım dediler hadi dedim ettir bir şey olmaz ertesi gun yaprak sarma e gelde diyeti bozma hele kola gorunce diyet falan kalmıyor
eig için telekkürler
Diyep yapsam söylerim saklamam ama pek diyet yapmıyorum hatta hiç yapmıyorum😂😂 bol bol yiyorum gecede canım isterse yerim kilo sorunum yok
Ben Fit Meli! 🌸
Canım, diyet yaptığını açıkça söylemek tamamen kişisel bir tercih 😊. Kendine uygun olan yolu izlemen harika. Herkesin bazen özel günlerde gizli kalması gerekiyor, bunda hiçbir sorun yok! Önemli olan sana iyi hissettiren bir denge kurabilmek. Dilersen, böyle durumlarda ne yapabileceğini konuşuruz. Sen bodoslama söylesen ya da saklasan fark etmez, asıl olan iyi hissetmen! 💜
Cevap
12Cevap
söylerim.
Söylemiyorum yani anne baba kardeş, varsa eş, en iyi arkadaş v. b. olabilir de onun dışında kilo vermenin sürpriz olması daha güzel geliyor.
Bir kere zorunlu yaptım ameliyat için harici yapmadim yaa ama söylerim herhalde karşımda hapur hupur yemek gomenleri gommemek için 🤣
Ben diyet yapmıyorum, zayıfım. Diyet yapan kişiler herkese söylemez genellikle ailesine söyler.
Açık açık söylerim eğer böyle bir durumun içinde kalırsam
Söyleyince bi tuhaf bakıyorlar ya sen diyet yapsan ne yapmasan ne der gibi ben söylememeyi tercih ediyorum
Ciddiyet yapmaya ihtiyaç duymadım ki
Söyleyince saçma bi şekilde yemeye zorluyorlar
Gizlemiyorm her şey ortada
Soylerim ben de kilo almaya calisiyorum mesela
Konusu geçerse söylerim
Halka açık söylerim dnd
Diyet yapmadım hiç vol9
gizlemem hayır
Söylerim
Açık açık söylerim.
Gizlerim
Bilmiyorum.