Boşboğazlı insanların işi gücü gevezeliktir. Yanlarında hiç konuşulmaz, sır paylaşılmaz. Çenesi kuvvetli olan bu kişi herkesle münakaşayada girer. Yerini, zamanını ve mekanını hesap etmeden konuşur, daima konuşur.
Sır tutabilir misiniz, yoksa boş boğazlılık yapar mısınız?
Ağzım aşırı sıkıdır, çevremde ki herkes de gelir bana anlatır her şeylerini. Dinlerim, çok iyi bir dinleyiciyimdir ve asla ağzımdan bir şey kaçırmam. Kimsenin bana olan güvenini de boşa çıkartamam.
@54srp asıl marifet öyle boş sır tutmak degildir , iyisin hoşsun dostun geldi dertleştiniz sırrını söyledi anlattı Gün geldi aranız bozuldu kötü oldunuz...
İşte o zamanda o sırrı tutup kimseye söylemeyin , o arkadasın yüzüne vururmusunuz? Asıl soru bu olmalı bence , 2 kişinin bildiği sır değildir...
Genelde karakter olarak çok fazla konuşan bir tip değilim. O yüzden bana verilen sırlar benimle mezara kadar gider. İnsanlar bu konuda fazlasıyla güvenirler. Çenem sıkıdır ve boş konuşmam.
Çok iyi sır tutarım. Boş Boğazlı laçka gevşek ağızlı olan hiç hoşuma gitmez. Bir kere anladıysam hissedersem o kişiyle birdaha düzgün konuşmam. Düzgün muhabbet etmmem. Şarap şabalap kafa bulup devam. İnsan ağızına sahip çıkacak...
Tutacağım diye uğraşmaktansa o sırrı hiç bilmemeyi tercih ederim. Kimse anlatmasın bana sırrını, ben bilmeyeyim. O zaman da tutmak durumunda kalmam. Meraklı insan değilim.
Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı.
Mesela şu an aramın bozuk olduğu kişilerin bile bende kalması gereken şeyleri halen tutarım. hatta o benim hakkımda olumsuz konuşsa da tutarım insanlık görsün
sır tutuyorum kimseye söylemiyorum hatta genelde bana veren sırları unuturum sorulduğu zamanda asla hatırlayamam balık hafızalıyım çünkü çok basit şeyleri bile unutma potansiyeline sahibim. ama ben kimseye dökemiyorum içimi sırrım tutulmuyor asla. kazık yeme konusunda beni geçebilecek birinin daha bulunduğunu sanmıyorum.
Tabikide tutarım hayata en sevdiğim şey fakat ölsem bile söylemem ailem, çevrem arkadaşlarımın hemen hemen tüm sırları bende var ve bundan dolayı çok şanslı hissediyorum kendimi
Boş bogazlik bir arkadaş ortamında dışlanmış hisseden birilerinin yakıninda kalmaya çalışan insanların en sevdiği şey karekter yoksunu o arkadaşlar herkesi birbirine katar sonra da BEN NE YAPTİM der. Şükür öyle bir insan değilim... Dostumun sırrını mezara kadar taşırım... Güvenilmeyecek bir insan gibi görünmek çok kötü olmalı...
Benim insanlara fazlaca güvenme gibi bir huyum var kendi sırlarımı bile paylaşırken başkalarının sırlarını saklamam imkansıza yakındı ancak artık kimseye derdimi anlatmıyorum.
Soylme dostuna soyler mutka oda dostuna en sevdgn kardsn ve sevdgn kardsn esin yknn bile ann babn bile basna kalkar antr bil sende kalsn senin sirin bnden soylmesi
Vallahi dolu kazan gibiyim insanlar iyi geldiğimi söyler ve başlar dertlerini anlatmaya tabi bende hayır diyemem dinler dinler atarım içime buda benim lanetim 😕