Obezite tedavi edilebilir veya tarihe karışacak diyenler neyin kafasını yaşıyor?

ben bu z kuşagında daha da çok obez görüyorum ve yıllar geçtikçe ufak yaşlardakilere kadar iniyor obezite. obezite tarihe karışsın ben bi yerlerimi veririm. hepsi dümen. dünyada en çok ölüm 1. sırada kalp damar hastalıklarından geliyor ve bunun nedeni obezite aç ölüm istatistiklerini bak. obeziteyi bitirmek zaten bu endüstrinin sonu olacagı anlamına gelir. adamlar insanlığı bir yandan köle olarak kullanıyor tüketimi artırmaya teşvik ederek. diğer yandan da beslenme şeklini yeme içme programları dahil algılarla bozarak hastalıktan ölümleri artırma derdindeler. nasıl olsa tohumuna para mı sayılıyor biri giderse yenileri gelir amaç da bu zaten. obezitenin cerrahiyle veya sözde ilaçlarla tedavi edileceğini sanmak deli saçması. adamlar yaşam biçimlerini , beslenme alışkanlıklarını komple algılarla değiştirmiş nesli mışıl mışıl uyutuyor. Neyini tedavi ediyosun yavaş et biraz. Beslenme şekli değişikliği yapılmadan ve aşırı rafine gıdalar yok edilmedikçe düzelmez obezite. Bir çok rafine gıdanın içinde, eksikliğinde obezite riskinin atmasıyla ilişkilendirilen yeterli miktarlarda b1 magnezyum çinko bile yer almıyor.

Obezite tedavi edilebilir veya tarihe karışacak diyenler neyin kafasını yaşıyor?